ویزای کار آفرینی انگلستان

بدون دیدگاه
ویزای کارآفرینی انگلستان

ویزای کارافرینی انگلستان :این نوع ویزا مخصوص کارافرینان وصاحبان مشاغل در انگلستان است.

اگر خواهان کسب این ویزا هستید به مطالب زیر توجه کنید:

1- جهت درخواست ویزا حداقل 3 ماه قبل از سفر باید درخواست خود را ارائه دهید.

مثلا اگر 15 جون قصد سفر دارید باید 16 مارس درخواست خود را ارائه داده باشید.

2- هزینه:

هزینه این ویزا به شرایط و مکان و نحوه ی درخواستتان بستگی دارد.

درخواست از طریق خود فرد درخواست آنلاین

یا پستی

فرد درخواست دهنده
1.021پوند 1.277 پوند خودتان
1.021 پوند

به ازای هر نفر

1.277 پوند

به ازای هر نفر

خانواده

*هزینه بیمه سلامت نیز به موارد بالا اضافه می شود.

3-مدت زمان اقامت:

حداکثر زمانی که می توانید با ویزای کارافرینی در انگلستان اقامت داشته باشید 3 سال و 4 ماه است.

4-با این ویزا چه کارهایی می توان و نمی توان انجام داد؟

کارهایی که می توان انجام داد:

الف)راه اندازی یک کسب وکار یا بیشتر

ب)کارافرینی

ج)به همراه بردن خانواده

کارهایی که نمی توان انجام داد:

الف)انجام  کارهایی غیر از کار اصلی خود

ب)دریافت کمک (مالی) دولتی

 

ویزای کارافرینی انگلستان

ویزای کارافرینی انگلستان

5-سرمایه

*حداقل سرمایه برای کسب این نوع ویزا 50.000 پوند است.

لازم به ذکر است که

1- سرمایه باید در یک یا چند موسسه مالی باشد.

2-قابل برداشت و استفاده جهت سرمایه گذاری درانگلستان باشد.

3-نحوه ی ویزا وسرمایه گذاری در صورت داشتن سرمایه 50.000 پوند و200.000 پوند متغیر است.

می توانید یک تیم کارآفرینی با یک کارآفرین

1-3سرمایه 50.000 پوندی

-ثبت درخواست ازطریق اداره ی رقابت در سرمایه گذاری واقع در سازمان تجارت بین المللی انگلستان(DIT) ویا

-یکی از سازمانهای دولتی انگلستان که مسئولیت ایجاد و توسعه تجارت را دارد ویا

-اداره (FCA)

3-2نحوه ی ویزا وسرمایه گذاری در صورت داشتن سرمایه ی 200.000پوندی

3-2-1 در صورت داشتن این سرمایه باید بتوانید اثبات کنید که این پول برای خودتان است  یا از طرف فرد دیگری (شخص ثالث)به شما واگذار شده است.مثل همسر، شریک یا سرمایه گذار ویا در حساب مشترکی با شریک یا همسرتان قرار دارد.

3-2-2 باید حداقل 12 ماه قبل از درخواست ویزا این مبلغ را داشته داشته باشید.

3-2-3همچنین می توایند یک تیم کارآفرینی با یک کار آفرین دیگر تشکیل دهید وهمان مقدار سرمایه را ارئه دهید.

3-2-4در ضمن باید هر دو کارآفرین تمام شرایط این نوع ویزا وموارد زیررا رعایت کنند.

الف)از یک سرمایه مشترک نمی توان برای تیم های کارآفرینی دیگر استفاده کرد.

ب)فراهم آوردن اسناد مورد نیاز مبنی بر وجود سرمایه

3-2-5حداقل سن باید 16 سال تمام باشد.

3-2-6کار آفرین باید تمکن مالی کافی برای اداره مخارج زندگی خود را داشته باشد.

 

ویزای کارافرینی انگلستان

ویزای کارافرینی انگلستان

6-دانش زبانی

یکی دیگر از موارد ضروری جهت این ویزا داشتن دانش زبانی حداقلB1 درمهارتهای 4گانه انگلیسی

ویامدرک دانشگاهی که معادل لیسانس،فوق لیسانس یا دکتری انگلستان باشد.

7- اسناد ومدارک مورد نیاز

7-1-گذرنامه معتبر با حد اقل 1 صفحه پشت و رو خالی

7-2-مدارک تایید سرمایه

7-3-مدارکی که نشان دهید تمکن مالی لازم برای تامین مخارج خود را دارید.

7-4-مدارک تایید دانش زبانی

7-5-گواهی عدم سوء پیشینه

7-6-ترجمه اسناد به زبان انگلیسی

مدارک تایید سرمایه:

-موجودی حساب بانکی خود فرد در یک موسسه مالی در انگلستان

-دریافت سرمایه از سازمان دولتی یا شورای رقابت انگلستان (باید حتما از طرف سازمان دولتی یا سازمان رقابت انگلستان نامه رسمی ارسال شود.)

-سرمایه ی شخص ثالث برای استفاده از سرمایه شخص ثالث باید

1-از طرف موسسه ای که آن شخص در آنجا حساب دارد نامه رسمی داشته باشید ویا

2-از طرف خود شخص نامه ای مبنی برتاییداستفاده شما ازحساب وی داشته باشید .یا

3-از طرف نماینده قانونی وی نامه داشته باشید.

مدارک تایید تمکن مالی:

-داشتن حداقل 3.310 پوند در حساب بانکی .

-از پول سرمایه گذاری خود نمی توانید برای تمکن مالی استفاده کنید.

8-ویزای خانواده

خانواده تان نیز می توانند از طریق این ویزا با شما همراه شوند.

خانواده به همسر و فرزند زیر 18 سال گفته می شود. و همچنین باید بیمه سلامت و تمکن مالی کافی  برای همراهی خانواده اثبات شود. که مبلغ آن 1890 پوند برای هر نفر در مدت اقامت 12 ماه  و 630 پوند نیز برای مدت زمان بیش از 12 ماه است.

تذکراز هرفرد به طور جداگانه انگشت نگاری می شود و مدارک وعکس دریافت می گردد.

*اگر فرزندی طی مدت اقامت در انگلستان به دنیا بیاید باید برای وی نیز ویزای جداگانه ای درخواست گردد.

نوشتهٔ پیشین
ویزای کاری سوئد
نوشتهٔ بعدی
ثبت شرکت در آلمان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: Content is protected !!