ویزای تحصیلی سوئد

بدون دیدگاه
ویزای تحصیلی سوئد

ویزای تحصیلی سوئد:

*در صورتیکه با هزینه شخصی خود مایل به تحصیل در سوئد هستید باید تقاضا نامه خود را سه ماه قبل تر ارائه دهید تا تمکن مالی تان را اثبات کنید.

*در صورتیکه بورسیه دریافت کرده باشید ازین مورد چشم پوشی خواهد شد.

شرایط دریافت ویزای تحصیلی سوئد (دانشجویی)

1-هزینه:

بزرگسال: 1000 کرون

کودک زیر 18 سال:500 کرون

2-نامه پذیرش:

جهت دریافت ویزای تحصیلی باید نامه پذیرش خود در یکی از دانشگاه ها یا کالج های سوئد را ارائه دهید.

*نامه پذیرش باید ازدانشگاه یا کالجی باشد که مورد تایید سوئد هستند.دانشگاه جهانی دریانوردی وfolkuniversitet  بعنوان دانشگاه محسوب نمی شوند. همچنین رشته کتاب مقدس و رشته های مذهبی مورد تایید نیستند.

3-هزینه تحصیل:

در نظر داشته باشید که مقداری از هزینه تحصیل را باید از قبل پرداخت کنید.

الف)هزینه درخواست:900 کرون که به صورت اینترنتی پرداخت می شود.

ب)مقدارشهریه بستگی به رشته داردکه به طور متوسط برای مقطع فوق لیسانس 000/129 کرون (سالیانه) است.

-شهریه رشته های علوم اجتماعی وانسانی بین 000/110، 000/80 کرون (سالانه)

-شهریه رشته های فنی و علوم طبیعی 000/145-000/120 کرون (سالانه)

-شهریه رشته های مهندسی عمران و طراحی داخلی 000/270-000/190کرون(سالانه)

**هزینه مقطع لیسانس قاعدتا کمتر خواهد بود.

پ)هزینه زندگی:

به طور متوسط هزینه زندگی یک دانشجوحدود 000/8کرون(ماهانه)است که البته این میزان بسته به محیط زندگی و کیفیت زندگی فرد متغیر است.

ت)هزینه اتحادیه های دانشجویی:معمولا دراین کشوردانشجویان به اتحادیه های دانشجویی می پیوندندو از فعالیتها و تخفیفات این اتحادیه ها بهره می برند. هزینه این اتحادیه ها بین 350-50 کرون برای هر ترم است.

ث)کتاب:هزینه کتاب به طور میانگین 750 کرون(ماهانه)است. که در برخی رشته ها مثل حقوق و علوم طبیعی این مقدار افزایش می یابد.

شرایط دریافت ویزای تحصیلی سوئد (دانشجویی)

ویزای تحصیلی سوئد

ویزای تحصیلی سوئد

مدارک مورد نیاز

1-گذرنامه معتبر

2-نامه پذیرش بعنوان دانش آموز تمام وقت

3-برخورداری از بیمه سلامت

4-اثبات تمکن مالی در مدت تحصیل در دبیرستان (داشتن پول تو جیبی کافی)

5-داشتن رضایتنامه ولی برای کودکان زیر 18 سال

هزینه

تمکن مالی:میزان حداقل سرمایه برای اثبات تمکن مالی در اداره مهاجرت 190/8 کرون(ماهانه) برای دوره تحصیلی کوتاه مدت است.

*در صورتیکه متقاضی تحصیل بلند مدت هستید باید تمکن مالی خود را برای 10 ماه زندگی در هرسال اثبات کنید.

مثال

هزینه هر فرزند

 

هزینه(حداقل)

(برای همسر یاهمراه)

هزینه(حداقل)

(برای خود فرد)

زمان تحصیل
6×2100

600/12=

6×3500

000/21=

6×190/8

140/49=

6 ماه
12×2100

200/25=

12×3500

000/42=

12×190/8

900/81=

12ماه

 

نوشتهٔ پیشین
خرید سهام شرکت در آلمان
نوشتهٔ بعدی
ثبت شرکت در سوئد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: Content is protected !!