مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

بدون دیدگاه
مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا : در ابتدا سعی داریم به دو سوال مهم زیر بپردازیم و برخی ابهامات ذهنی شما عزیزان را شفاف سازی کنیم:

1 – چرا ایتالیا را بعنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب کنیم؟

2 – چگونه خود را برای تحصیل در ایتالیا  آماده کنیم؟

در ابتدا به توضیحی اجمالی در خصوص شرایط جغرافیایی ایتالیا می پردازیم:

ایتالیا کشوری است واقع در جنوب اروپا با حدود 60 میلیون نفر جمعیت و دین غالب این کشور مسیحیت می باشد. این کشور از 3 سمت توسط آب احاطه و از سمت خشکی با کشورهای سوئیس ، اتریش و فرانسه مرز مشترک دارد.

پایتخت این کشور رم می باشد و به 110 استان ( Provincia ) تقسیم می شود. در سال 2009 میلادی ، 15 شهر ایتالیا به عنوان ابرشهر در نظر گرفته شدند که البته این تقسیمات هنوز به مرحله اجرایی نرسیده است.

آب و هوای ایتالیا مدیترانه ای است که در شمال به دلیل وجود رشته کوههای آلپ سرد و در جنوب خشک و به طور میانگین کشوری گرمسیر است.

از جمله مهمترین صنایع این کشور می توان به صنایع فلزی کاری ، ماشین آلات ، وسایل نقلیه، البسه ، هواپیما سازی و … اشاره کرد.

 بر اساس محاسبه یونسکو بیش از نیمی از میراث فرهنگی جهان در ایتالیا که کشوری کوچک است واقع شده است.

و در انتها می توان به شهرهایی مانند رم، ونیز، فلورانس، تورین و … به عنوان مقاصد گردشگری مهم دنیا و ایتالیا اشاره کرد.

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

چرا ایتالیا را به عنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب کنیم؟

در این بخش اطلاعات مفید و ارزشمندی در اختیارتان قرار خواهیم داد تا با استناد به آن و با شناخت کافی تصمیم گیری نمایید.

دانشگاه ها

1 – رتبه بندی دانشگاه های ایتالیا در سطح جهان

2 – زبان مورد نظر برای تحصیل

3 – آزمون ورودی

4 – شهریه

5 – شرط معدل و سن

کار

1 – در هنگام تحصیل

2 – پس از تحصیل

بورس

1 – انواع بورس

2 – بورس استانی

دانشگاه ها

1 – رتبه بندی دانشگاه های ایتالیا به تفکیک حوزه های تحصیلی اصلی ( تمامی اطلاعات ذکر شده به استناد به سایت معتبر www.topuniversities.com(QS) (سال 2018) تهیه شده اند.

حوزه تحصیلی

نمونه ای از رشته های زیر شاخه

برترین رتبه ایتالیا در جهان

نام برترین دانشگاه در این حوزه

علوم هنری و انسانی

معماری – فلسفه

59

دانشگاه بولنیا (  University of Bologna )

مهندسی و تکنولوژی

علوم کامپیوتر – مهندسی شیمی

17

دانشگاه پلی تکنیک (  Politecnico do Milano )

علوم زندگی و پزشکی

کشاورزی – پزشکی – فیزیوتراپی

79

دانشگاه میلان (  University of Milan )

علوم طبیعی

شیمی – جغرافیا – ریاضی

50

دانشگاه ساپینزا (  Sapienza university of Rome )

علوم اجتماعی و مدیریت

حسابداری و فاینانس – اقتصاد – حقوق

11

دانشگاه بوککونی ( Bocconi university  )

2 – زبان مورد نظر برای تحصیل و مدارک مورد نیاز :

( اطلاعات مورد نظر به استناد به سایت کنسولگری ایتالیا در تهران تنظیم شده اند www.ambtehran.esteri.it )

تحصیل در کشور ایتالیا به دو زبان انگلیسی و ایتالیایی امکان پذیر است :

انگلیسی : IELTS-6 , TOEFLE-75 , TOLIMO-600 , FCE-169

ایتالیایی : CELI-B2 , CILS-B2

3 – آزمون ورودی

ورودی دانشگاه های ایتالیا بر اساس نوع رشته به 3 دسته ورودی آزاد ، امتحان داخلی و آزمون سراسری تقسیم می شوند.

4 – شهریه

(کلیه اطلاعات به استناد به سایت مرجع تهیه شدند)

شهریه دانشگاه ها بر اساس معیار های متفاوتی مانند شرایط اقتصادی دانشجو و نوع رشته تعیین می شوند و در صورت تعلق نگرفتن بورس امکان تخفیف در شهریه وجود دارد.

ما در اینجا یک رنج تقریبی بر اساس یک رشته و یک دانشگاه خاص ذکر میکنیم :

برای مثال رشته ی حقوق در دانشگاه ساپینزا رم بدون تخفیف به طور ماکزیمم 3.821 یورو که در سه قسط در سال پرداخت می شوند.

5 – شرط معدل و شرط سنی

در اکثر دانشگاه شرایط سنی و معدل وجود ندارد ( ولی برای مثال دانشگاه پلی تکنیک میلان از این قاعده مستثنی می باشد. )

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

بورس

انواع بورس : بورس ها در ایتالیا به غیر از فاند و بورس های کامل به چند دسته از جمله بورس وزارت امور اتباع خارجی – بورس دانشگاهی و بورس استانی تقسیم می شوند.

بورس متداول و رایج تر در بین دانشجویان بورس استانی می باشد و دلیل این استقبال ، عدم نیاز شرایط تحصیلی در سال اول است و صرفا تعلق گرفتن بر اساس شرایط اقتصادی دانشجو می باشد.

کار

کار در هنگام تحصیل : بطور رسمی اجازه 20 ساعت کار در هفته را خواهند داشت و برای پیدا کردن کار میتوانند به دفاتر مربوطه دانشگاه مورد نظر مراجعه کنند و یا به صورت آزاد اقدام به پیدا کردن کار نمایند.

کار پس از تحصیل : در صورتی که دانشجویان تا اتمام تحصیلات خود کاری پیدا نکرده باشند پس از پایان  تحصیلات خود تا یک سال فرصت دارند تا به جستجوی کار بپردازند و در این صورت امکان تغییر نوع ویزای خود به ویزای کاری خواهند داشت.

شرایط دریافت ویزا :

لازم به ذکر است که در صورت کامل بودن و به دقت آماده شدن مدارک امکان دریافت ویزا به سبب ساده تر و در مدت زمانی به نسبت کوتاه تر امکان پذیر است.

نوشتهٔ پیشین
ویزیت ویزا کانادا
نوشتهٔ بعدی
ویزای مادران باردار

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: Content is protected !!