شرایط و هزینه های تحصیل در ترکیه - موسسه حقوقی و مهاجرتی دادآور نسیم مهر

شرایط و هزینه های تحصیل در ترکیه 2020

9 دیدگاه
مهاجرت تحصیلی به ترکیه

آغاز تحصیل در ترکیه

مهاجرت تحصیلی ترکیه: آغاز تحصیل در ترکیه ازسن 6 سالگی است. مدارس ترکیه نیز به دو نوع دولتی و غیرانتفاعی تقسیم می شود که هزینه تحصیل در مدارس دولتی رایگان و در مدارس غیر انتفاعی بسته به نوع آموزش و سطح مدرسه ومقطع تحصیلی هزینه های متفاوتی دریافت می شود. در نظام آموزشی ترکیه دوره ابتدایی  5 سال است و سپس دانش آموزان وارد دوره راهنمایی می شوند که 3 سال طول خواهد کشید. در مدارس ترکیه اغلب یکی از زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی یا اسپانیایی تدریس می شود اما در بعضی از مدارس غیرانتفاعی دو زبان هم زمان تدریس می شود.

اغلب ایرانیانی که قصد تحصیل در ترکیه را دارند این کشور را به دلایل همسایگی و اشتراکات فرهنگی انتخاب می کنند، با اینکه اخذ تابعیت ترکیه تقریبا امری محال به نظر می آید ولی می توان با تحصیل ،سرمایه گذاری یا خرید ملک به اقامت ترکیه دست یافت .

موسسه حقوقی و مهاجرتی داد آور نسیم مهر مفتخر خواهد بود که تجربیات خود را در زمینه مهاجرت تحصیلی ترکیه به شما عزیزان ارائه نماید.


دبیرستان های ترکیه

مهاجرت تحصیلی ترکیه

تحصیل در ترکیه

در بندهای بالایی به شرح تحصیل در مقاطع ابتدایی و راهنمایی در ترکیه پرداختیم و در ادامه جهت تحصیل درمقطع دبیرستان باید بگوییم  ،این مقطع در ترکیه 4 ساله است اما در برخی از دبیرستان ها 5 سال طول خواهد کشید که 1 سال آن صرف آموزش زبان های خارجی می شود. درترکیه دبیرستان ها نیز دو نوع هستند: آناتولی و دولتی .در دبیرستان های دولتی آموزش به صورت استاندارد و رایج انجام می شود اما در دبیرستان های آناتولی غالبا زبان های خارجی تدریس می شود. درپایان سال چهارم دبیرستان امتحانات جامع (نه به سختی کنکور خودمان !!!) برگزارمی شود که دانش آموزان در صورت قبولی در امتحانات می توانند ورودی دانشگاه را بگیرند. نمرات دانش آموزان در امتحانات جامع در رشته تحصیلی آن ها در دانشگاه تاثیرگذار می باشد مثلادانش آموزانی که در دروس علوم نمره بیشتری کسب کنند می توانند در رشته های کامپیوتر، پزشکی، مهندسی و… ادامه تحصیل بدهند ویا اگر دانش آموزانی در دروس ترکی استامبولی و ریاضی نمره بیشتری کسب کنند می توانند در رشته های آموزش، مدیریت بازرگانی، اقتصاد، روانشناسی، روابط بین الملل و حقوق در دانشگاه ها ادامه تحصیل بدهند.همچنین دانش آموزانی که در علوم انسانی نمره بالاتری کسب کنند احتمال قبولی آنها در رشته های تاریخ، جغرافی و آموزش بیشتر می باشد و دانش آموزانی که در درس زبان نمره بیشتری اخذ کنند در دانشگاه های ترکیه می توانند در رشته های زبان و زبان شناسی ادامه تحصیل بدهند.

موسسه حقوقی و مهاجرتی داد آور نسیم مهر مفتخر خواهد بود که تجربیات خود در این امر را به شما عزیزان ارائه نماید.


شرایط تحصیل و پذیرش از دانشگاه های ترکیه

تحصیل در ترکیه

دروس در دانشگاه های ترکیه به صورت ترمی- واحدی ارائه می شود. دانشگاهها دارای 3 ترم پاییز، بهار و تابستان هستند، ترم پاییز از ماه اکتبر و انتهای ژانویه، ترم بهار از ماه فوریه تا ماه ژوئن و ترم تابستان از ماه جولای تا آگوست است. در دانشگاه های ترکیه زبان های انگلیسی، فرانسوی ، ترکی و آلمانی تدریس می شود که با توجه به رشته تحصیلی و دانشگاه ها متفاوت هستند. دانشگاه های ترکیه از نظر بین المللی بسیار معتبر هستند و مدارک آن ها در سراسر دنیا معتبر می باشد.

برای اخذ پذیرش در دانشگاه های ترکیه داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و کسب نمره قبولی در آزمون ورودی دانشگاه ها می باشد. آزمون ورودی هر دانشگاه ها مختص به خود بوده و فارغ از هر سن و سالی فرد می تواند تنها با داشتن مدرک دیپلم در آزمون ورودی هر کدام ازدانشگاه های ترکیه شرکت کند. در اغلب دانشگاه های ترکیه ، زبان تدریسی ترکی استامبولی است و برای آن دسته از دانشجویانی که مدرک زبان ترکی استامبولی ندارند دوره های رایگان آموزش زبان برگذار می شود.


زبان تدریس در اغلب دانشگاه های ترکیه ، ترکی استانبولی است و برای آن دسته از دانشجویانی که مدرک زبان ترکی استانبولی ندارند دوره های رایگان یادگیری زبان برگزار می شود. دانشجویانی که برای بورس تحصیلی ترکیه واجد شرایط هستند و همچنین دانشجویانی که به زبان ترکی تسلط ندارند می تواننداز آموزش رایگان زبان ترکی برای دوره یک ساله استفاده کنند. برای تمام دانشجویانی که تركی صحبت نمی كنند، آموزش زبان پیش نیاز برنامه دانشگاهی آنها است. دانشجویان میتوانند از برنامه آموزشی زبان ترکی در دانشگاه خود نیز استفاده کنند.

دوره های زبان ترکی در شهرهایی که در آن مرکز آموزش ترکیه (TÖMER) واقع شده است، برگزار می شود. انتظار میرود که دانشجویان با سطح سواد C1 وارد دانشگاه شوند.

   موسسه حقوقی و مهاجرتی داد آور نسیم مهر مفتخر خواهد بود که تجربیات خود در این امر را به شما عزیزان ارائه نماید.

سطح گواهی زبان ترکی
مبتدی (A1 و A2) متوسط (B1 و B2) پیشرفته (C1 و C2)

تحصیل در مقاطع کارشناسی

مقطع لیسانس در دانشگاههای ترکیه مانند بسیاری از کشورهای دیگر 4 ساله است که البته در برخی رشته ها مانند پزشکی تا 6سال نیز به طول خواهد انجامید.


تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا درترکیه

در نظام آموزشی ترکیه پذیرش دانشجو در مقطع مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا از طریق  امتحانات ورودی هر دانشگاه انجام میشود .دانشگاه های ترکیه هر سال 2 بار رشته ها و ظرفیت های پذیرش دانشجویانشان را اعلام می کنند و دانشجویان باید ابتدا در رشته مورد نظر خود ثبت نام کنند وسپس در امتحانات مربوطه شرکت کنند. تحصیل در دانشگاه های ترکیه در مقطع فوق لیسانس حدودا 2 سال و مقطع دکترا حدود 4 سال به طول می انجامد. دانشجویان در هر دو مقطع فوق لیسانس و دکترا می بایست در نیمی از دوره تحصیلی خود 20 تا 30 واحد درسی را باموفقیت سپری کنند و نیمه دیگر را صرف تحقیق روی پایان نامه و تحویل پایان نامه خود کنند.

موسسه حقوقی و مهاجرتی داد آور نسیم مهر مفتخر خواهد بود که تجربیات خود در این امر را به شما عزیزان ارائه نماید.


چند نکته در ارتباط با تحصیل در ترکیه

دانشگاهها در قبال ارائه خوابگاه به دانشجویان خارجی تعهدی ندارند با اینحال در سالهای گذشته تعدادی خوابگاه در برخی دانشگاه ها برای دانشجویان متقاضی تحصیل در ترکیه درنظر گرفته شده است.دانشجویان از بدو ورود از بیمه درمانی بهره مند  میشوند و تامین درمان برای آنان هزینه ای دربرنخواهد داشت.

موسسه حقوقی و مهاجرتی داد آور نسیم مهر مفتخر خواهد بود که تجربیات خود در این امر را به شما عزیزان ارائه نماید.


نکته بعدی هزینه های زندگی در ترکیه است که خوشبختانه باید گفت که چرخه زندگی در ترکیه تقریبا مانند ایران است بااین تفاوت که  هزینه های پوشاک نسبت به ایران کمتراست و دانشجویان برای استفاده از وسایل نقلیه عمومی میتوانند از تخفیفات 50 درصدی دانشجویی استفاده کنند. هزینه های تحصیل معمولا بیش از 15000دلار در سال است اما دانشجویان ممتاز می توانند از بورسیه و وام های تحصیلی استفاده کنند.

موسسه حقوقی و مهاجرتی داد آور نسیم مهر مفتخر خواهد بود که تجربیات خود در این امر را به شما عزیزان ارائه نماید.


لیست تعدادی از دانشگاه های معتبر ترکیه

دانشگاه های ترکیه

  • دانشگاه آنکارا
  • دانشگاه حاجت تپه
  • دانشگاه چوکوروا
  • دانشگاه آتاتورک
  • دانشگاه دوکوزایلول
  • دانشگاه بیلکنت
  • دانشگاه خاورمیانه
  • دانشگاه فنی استامبول
  • دانشگاه بوغازیچی
  • دانشگاه آناتولی
  • دانشگاه اژه
  • دانشگاه کارادنیز
  • دانشگاه مرمره
  • دانشگاه فنی ییلدیز
  • دانشگاه معمار سینان
  • دانشگاه استانبول
  • دانشگاه غازی

دانشگاه های ترکیه

دانش آموزان بسياري از كشورهاي مختلف براي ادامه تحصيل در مقاطع مختلف وارد كشور تركيه ميشوند، كه اين بيانگر سيستم به روز و قوي مراكز آموزش عالي وهمچنين كيفيت زندگي در اين كشور ميباشد، مدارك تحصيلي دانشگاههاي تركيه داراي اعتبار بين المللي ميباشد و از نظر رنكينگ جهاني در سطح بسيار بالايي قرار دارند.

پكيج اقامت تحصيلي براي دانش آموزان زير ١٨سال

پكيج تحصيلي براي دانش آموزان زير ١٨سال كه هنوز مشمول خدمت سربازي نشده اند و قصد ادامه تحصيل در دانشگاه هاي تركيه را دارند.

١-ثبت نام در كورس هاي آموزش زبان تركي (برگزار كننده دانشگاههاي تركيه براي آمادگي ورود به دانشگاه)

٢-گرفتن ديپلم رسمي آموزش و پرورش ايران به صورت تحصيل آنلاين، معافيت تحصيلي دانش آموز براي تردد به ايران وبرگزاري امتحانات در تركيه .

٣-گرفتن اقامت يكساله تركيه .

٤-ثبت نام در آزمون هاي ورودي دانشگاهها (YÖS)و اعلام نتايج قبولي، انتخاب رشته، و مراحل ثبت نام دانشگاه.

پكيج مقطع تحصيلي ليسانس (كارشناسي)

همه ساله دانشگاه هاي تركيه اقدام به پذيرش دانشجو خارجي در همه مقاطع تحصيلي مي نمايد. براي مقطع كارشناسي يا ليسانس، دانش آموزان بايد مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي يا ديپلم سال دوازدهم را دارا باشند. شرط سني براي ورود وجود ندارد و هر شخصي با هر سني ميتواند براي تحصيل اقدام كند .

براي ورود به دانشگاه آزموني به نام يوس YÖSبرگزار مي شود كه شامل سه درس رياضي، هندسه و هوش مي باشد. هر دانشگاه در تاريخ متفاوتي اقدام به برگزاري آزمون مي نمايد. اين فرصتي است كه دانش آموز به دور از فشار و استرس يك آزمون توان واقعي خود را در چند آزمون محك بزند و چندين فرصت براي آزمودن خود، داشته باشد.

بعد از اعلام نتايج، دانش آموز با توجه به نمره كسب كرده خود، اقدام به انتخاب رشته مي نمايد و در واقع رشته هايي را انتخاب مي كند كه شانس قبولي در آن با توجه به نمره بدست آمده بالا باشد.

همچنين بعضي از دانشگاه ها، اقدام به پذيرش دانشجو براي تكميل ظرفيت با شرط معدل مي نمايد و درواقع مي تواند شانسي براي دانش آموزاني كه در آزمون شركت نكرده اند باشد. معدلين ١٢ به بالا مي توانند در تكميل ظرفيت ثبت نام نمايند، اما هرچه معدل بالاتري داشته باشين شانس قبولي بالاتري خواهيد داشت.

مزيتي كه دانشگاه هاي كشور تركيه نسبت به ديگر كشورها دارد، اين است كه دانشجو مي تواند بعد از اخذ قبولي در دانشگاه، سال اول را به خواندن زبان تركي مشغول شود و سال بعد واحدهاي درسي رشته تحصيلي اش را شروع نمايد. البته در بعضي از رشته ها امكان تحصيل به زبان انگليسي نيز وجود دارد.

خدمات موسسه حقوقی مهاجرتی دادآور نسیم مهر به شما عزیزان:

دريافت اقامت تحصيلي و توريستي براي دانش آموزان وهمراهان، ثبت نام براي دانش آموزاني كه هدف تحصيل در مدارس تركيه(به زبان تركي) رو دارند .

دريافت اقامت و ثبت نام براي دانش آموزاني كه هدف تحصيل در مدارس آنلاين ايراني زبان در تركيه رو دارند (براي دريافت ديپلم ايراني )

ترجمه كليه مدارك مربوطه به تحصيل وهويت دانش آموزان و مدارك والدين آنها نسبت به اينكه زير سن قانوني ميباشند(ارسال مدارك براي تاييد به كنسولگري ايران وتأييد آنها در وزارت أمور خارجه تركيه )

دريافت اقامت و ثبت نام در كلاس هاي آموزش زبان تركي وكلاس هاي يوس جهت آمادگي براي آزمون كارشناسي ورودي دانشگاههاي تركيه وترجمه تمامي مدارك به همراه خدمات نوتر وگرفتن دنكليك واوكول تانيما

ثبت نام و همراهي عزيزاني كه قصدادامه تحصيل در مقاطع فوق ليسانس ودكترا را دارند ،ترجمه هم زمان در حضور اساتيد دانشكده ها و دانشجو هنگام مصاحبه ،تكميل فرم başvuru(جهت بازنمودن ظرفيت پذيرش دانشجوي خارجي توسط هيئت مربوطه دانشكده)

ثبت نام به عنوان اوزل اورنجي (دانشجوي ويژه، غير رسمي )براي آشنايي با مباحث رشته مورد نظر و همچنين آشنايي با زبان تركي و اصطلاحات تخصصي جهت آمادگي براي دانشجوي رسمي شدن .

ثبت نام در بورس هاي سالانه تركيه: پركردن فرم هاي مربوطه، نوشتن رزومه قوي دانشجو براي دريافت بورس، مشاوره در جهت نوشتن نامه هدف تحصيل در تركيه وپيگيري پروسه تا زمان جواب دهي .

تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري در دانشگاههاي تركيه.

دانشگاههاي تركيه همه ساله در دو ترم تحصيلي اقدام به پذيرش در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري مينمايند، كه با توجه به ظرفيت اعلام شده ي دانشگاه ها براي دانشجويان خارجي، آمار پذيرش متغير ميباشد.

دانشگاهها در تركيه بين المللي و متفاوت با يكديگر هستند و امكانات مختلفي از جمله بورس تحصيلي، خوابگاههاي دانشجويي، سالن هاي ورزشي، كتابخانه هاي الكترونيك و امكانات بسيار زياد ديگر را دارا ميباشند.

✍امكاني وجود دارد كه دانشجو ميتواند در طول تحصيل خود از طرف دانشگاه براي فرصت هاي مطالعاتي به كشورهاي ديگر سفر كند…

نحوه گرفتن پذيرش از دانشگاه

بعضي از دانشگاهها شرط ورود دانشجوي خارجي را منوط به گذراندن آزمون هاي خاص و كسب حدنسابي از نمره ميدانند، البته كه با توجه به دانشگاه اين نمره متغير است.

و اما براي برخي ديگر از دانشگاهها هيچ پيش شرط آزموني وجود ندارد و فقط گرفتن پذيرش، شرط ورود به دانشگاه است .

رشته هاي مختلف دانشگاه به دو زبان تركي و انگليسي ارائه ميگردند كه نسبت به رشته و دانشگاه اين امكان متغير ميباشد .

موسسه حقوقی مهاجرتی دادآور نسیم مهر براي گرفتن پذيرش هاي دانشجويي، ثبت نام و دريافت بورس هاي تحصيلي از ابتداي كار تا بدو ورود به دانشگاه همراه شما عزيزان خواهد بود و ميتوانيد همواره از خدمات مشاوره ما برخوردار باشيد .

نحوه تشکیل پرونده دانشجویی جهت معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور

دانشجویان خارج از کشور می توانند با تشکیل پرونده در کنسولگری های ایران در کشور محل تحصیل از پرداخت عوارض خروج معاف شوند.

✅ فرایند این کار به ترتیب زیر است:

ابتدا در سامانه تاک تشکیل پرونده دانشجویی دهید و کد رهگیری دریافت نمایید. طریقه ی باز کردن پرونده به این صورت هست که ابتدا در سایت http://tak.mfa.irثبت نام می کنید. در قسمت پرونده تحصیلی مدارک مورد نیاز را آپلود می کنید و فرم را ارسال می نمایید. سپس در قسمت تأیید مدارک، درخواست تأیید مدارک را به نمایندگی (سفارت) مورد نظر می فرستید، معمولا تأیید مدارک از چند ساعت تا دو روز کاری زمان می برد. سپس با مدراک زیر به سفارت ایران در محل تحصیلتان مراجعه کنید. پس از پر کردن فرم های مربوطه و در صورت وجود نداشتن مشکل در مدارک، در گذرنامه شما مهر عوارض خروج دانشجویی زده می شود.

مدارک مورد نیاز:

پاسپورت

شناسنامه

کارت ملی

کارت اقامت

گواهی اشتغال به تحصیل

آخرین مدرک تحصیلی در ایران

یک قطعه عکس

کد رهگیری

یک سری کپی از تمامی مدارک بالا

با این مهر شما به مدت یک سال، مجموعا سه بار می توانید از کشور خارج شوید بدون اینکه عوارض خروج پرداخت نمایید. همچنین مجموع مدت زمانی که در ایران اقامت دارید نباید بیشتر از ۴ ماه شود.

‏‏

برای ادامه مشاهده دیگر پلن های مهاجرت به ترکیه روی لینک زیر کلیک کنید.

مهاجرت به ترکیهبرای آشنایی بیشتر و مهاجرت قانونی به ترکیه و اقامت ارزان ترکیه هم اکنون درخواست مشاوره رایگان خود را در سایت ثبت کنید.

هلدینگ ترکیه ویت آس

ثبت شرکت در ترکیه
ثبت شرکت در ترکیه
blank
آزمون sat ترکیه

9 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

blank
سید احمد پوررضا احمدی
سپتامبر 7, 2019 12:25 ب.ظ

سلام و ممنون از اطلاعات بروز شما، عرض شود که بنده PHD ریاضی کاربردی را اول مهر 98 خواهم گرفت(27 شهریور دفاع دارم) با این وجود میتوانم در ترکیه ادامه تحصیل و همچنین تدریس داشته باشم یا خیر؟ 5 سال مدرس دانشگاه نیز هستم. سن من 50 سال است.

سلام زمان ثبت نام بورسيه دانشگاه هاي تركيه از چه تاريخي شروع مي شود ؟

سلام ثبت نام بورسيه دانشگاه هاي تركيه از چه تاريخي شروع مي شود ؟

    با سلام و درود
    1 الی 2 ماه دیگه … جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با شماره های موجود در وبسایت تماس بگیرین.

سلام ثبت نام بورسيه دانشگاه هاي تركيه از چه تاريخي شروع مي شود ؟

blank
امیرعباس مظفرزاده
دسامبر 2, 2019 8:17 ب.ظ

سلام خسته نباشد
من 20سالمه و معدل دیپلم19.20 و معدل کل 19.82 رشته کاردرمانی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان میخونم
میخواستم ببینم برای بورسیه ترکیه برای رشته های پزشکی.دندان.دارو یا فیزیوتراپی میشه اقدام کرد؟
و یه سوال دیگه این که برای این بورسیه باید ازمون بدیم؟

    سلام وقتتون بخیر
    لطفا با شماره های موجود در وبسایت تماس بگیرین برای تنظیم جلسه حضوری.

blank
خانم ویکتوریا
دسامبر 17, 2019 12:07 ب.ظ

سپاس از موسسه مهاجرتی دادآور نسیم مهر من از طزیق شما تونستم به کانادا مهاجرت کنم خیلی عالی هستید

فناوری اطلاعات آرون : طراحی سایت و سئو
طراحی سایت و سئو
دفتر خدمات حقوقی مهاجرت ایرانیان به سوئد
blank
فهرست