ویزای نیروهای متخصص

بدون دیدگاه
ویزای نیروهای متخصص

نیروهای متخصص بسته به تحصیلات ،سابقه کار و میزان آشنایی به زبان فرانسوی ویا انگلیسی به صورت دائمی برگزیده می شوند. در صورت داشتن این شرایط موارد دیگری نظیر:سن،پذیرفته شدن،توانایی سازگاری با محیط،مهارت داشتن در زبان اسپانیایی و سابقه کاردرکانادا مورد بررسی قرار می گیرد.

نوشتهٔ پیشین
ویزای خود اشتغالی کانادا
نوشتهٔ بعدی
مهاجرت تحصیلی به کانادا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: Content is protected !!