مهاجرت به ترکیه - موسسه حقوقی و مهاجرتی دادآور نسیم مهر

مهاجرت به ترکیه

بدون دیدگاه
blank

مهاجرت به ترکیه

دغدغه‌های معیشتی که هر فردی بطور روزافزون در طول زندگی در حال دست و پنجه نرم کردن با آن است، امر مهاجرت به‌ویژه مهاجرت به ترکیه را به داغ‌ترین بحث‌های امروز دنیا مبدل ساخته. موضوعی که شاید حتی تا چند سال گذشته به این اندازه و شدت با درخواست متقاضیان علاقه‌مند به این پروسه مواجه نبوده؛ اما هم اینک، توانسته عنوان مهم‌ترین تصمیم‌های اساسی زندگی افراد را از آن خود نماید. ولی چرا از میان تعداد بالای مقاصد مهاجرتی دنیا، اقامت ترکیه با این حجم از استقبال متقاضیان از اقصی نقاط جهان و به‌ویژه ایرانیان رو به رو شده است؟

برای مهاجرت به ترکیه از کجا شروع کنیم؟

مهاجرت به ترکیه نیز با پروسه‌ای مشابه و شاید تنها با یکسری تغییرات اندکی نسبت به مهاجرت به سایر کشورهای دیگر به پیش برده می‌شود. این پروسه اگر به‌درستی بر اساس مراحل نامبرده شده در زیر و بدون هیچ گونه اهمال و سهل انگاری صورت پذیرد، مطمئن باشید نتایج عالی و مثبتی را از آن دریافت خواهید کرد.

مهاجرت به ترکیه

آشنایی با روند مهاجرت

پیش از هرچیزی، واجد صلاحیت بودن، از اصلی و اساسی‌ترین شرایط مهاجرت به ترکیه محسوب می‌شود. شرایطی که پس از انتخاب روش‌های مهاجرت و اقامت ترکیه، می‌بایست مورد بررسی قرار گیرد و پس از آن با تهیه مدارک لازم نسبت به اخذ ویزا اقدام شود. این مرحله، به‌قدری حائز اهمیت است که توصیه می‌شود توسط مشاوران خبره، انتخاب مناسب‌ترین روش مهاجرتی، تهیه مدارک و ارائه درخواست اخذ ویزا را به جریان بیاندازید. پس شروع مهاجرت به ترکیه، با انتخاب روش‌های مهاجرت که در ادامه به توضیح جامعی از آن می‌پردازیم و سپس سپری کردن مراحل زیر به ترتیب، میسر خواهد شد.

درخواست اخذ ویزای ترکیه

با آگاهی نسبت به ویژگی‌های موجود در خود و امکانات کشور ترکیه، پس از تعیین نمودن بهترین روش مهاجرت به ترکیه، حال نوبت ارسال درخواست اخذ ویزا می‌رسد.

تکمیل و تهیه مدارک لازم

هر روش اقامت ترکیه خواستار مدارکی می‌باشد که لازم است از سوی متقاضیان تهیه و برای ارائه به اداره مهاجرت ترکیه جمع آوری شود.

ارائه درخواست به سفارت ترکیه

و آخرین مرحله، به ثبت درخواست در سفارت ترکیه تعلق می‌گیرد. جایی که پس از بررسی و ارزیابی کامل پرونده شخصی، نشان می‌دهد که آیا از شایستگی مهاجرت و اقامت ترکیه برخوردارید یا خیر

شرایط مهاجرت به ترکیه

پاسپورت (گذرنامه) با اعتبار حداقل ۶۰ روز

دو قطعه عکس پاسپورتی

تکمیل و ارائه فرم‌های پروسه مهاجرتی مبتنی بر اطلاعات شخصی و خانوادگی

داشتن بیمه درمانی

ارائه پیشنهاد شغلی در صورت مهاجرت از طریق کار

در اختیار قرار دادن بلیت‌های رفت و برگشت به منظور اثبات برخورداری از توانایی مالی جهت خرید بلیت برگشت

مدارک تمکن مالی جهت نمایش تامین هزینه‌های زندگی

 

انواع روش های مهاجرت به ترکیه:

مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک:  بر طبق قوانین مهاجرتی که این کشور در قبال خرید ملک مطرح کرده است، برخی از مهاجران بین المللی و متقاضیان خارجی که ایرانیان نیز مشمول آن می‌شوند، با خرید ملک حداقل به ارزش ۲۵۰ هزار دلار آمریکا، می‌توانند در عین مهاجرت، شهروندی و اقامت ترکیه را نیز تصاحب کنند. این پروسه در ابتدا با اخذ ویزای ترکیه با مدت اقامت موقت یکساله آغاز می‌شود و سپس با هر سال تمدید ویزای اقامتی، پس از پایان دوره ۵ تا ۸ ساله، متقاضیان را از اقامت دائم، تابعیت و پاسپورت ترکیه‌ای مجهز می‌کند.

در واقع، طی سفر به ترکیه و انتخاب ملک مورد نظر، آن موقع است که با اقدام به خرید آن و انتقال سند، فرصت مناسب برای دریافت اقامت ترکیه، آن هم بطور دائمی ایجاد می‌شود.

البته موضوعی که بیشتر از همه بر محبوبیت خرید ملک در ترکیه افزوده است، مزایا و امتیازاتی است که این روش در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. مزایایی نظیر سرمایه گذاری بدون محدودیت در ترکیه، اقامت در ترکیه به همراه اعضای خانواده، بهره‌مندی از خدمات دولتی بطور رایگان، گشودن حساب بانکی، دریافت شماره مالیاتی برای ورود به بازار کار، معاف از اخذ ویزا برای سفرهای خارجی و… .

علیرغم همه این صحبت‌ها، گفتنی است که این مزایا تنها شامل حال کسانی می‌شود که ملکی را حداقل به مبلغ ۲۵۰ هزار دلار آمریکا خریداری کرده‌اند و تا مدت سه سال آن را در اختیار دارند. در غیر اینصورت و خرید ملکی کمتر از هزینه‌ای برابر ۲۵۰ هزار دلار آمریکا، متقاضیان فقط به مدت سه سال به اقامت در ترکیه (اقامت توریستی) دست پیدا خواهند کرد

 

مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره ملک:

اجاره ملک در ترکیه هم روشی مشابه با خرید ملک می‌باشد، با این تفاوت که برخلاف خرید ملک پس از اسکان موقت در ترکیه، باعث دریافت اقامت دائم نمی‌شود. بر اساس جدیدترین قوانین دولت ترکیه، با دریافت ویزای توریستی ترکیه و اجاره ملک، دیگر امکان تغییر ویزای توریستی به اقامت یک‌ساله و تمدید سالیانه اقامت موجود نمی‌باشد. چنانچه با مهاجرت به ترکیه در فکر سکونت دائمی در این کشور هستید، پیشنهاد می‌شود یا با خرید ملک یا از طریق دیگر روش‌ها، درخواست خود را ارائه دهید

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل:

کشور ترکیه، تحصیل متقاضیان خارجی را از مقطع ابتدایی (مدارس) تا دانشگاهی (دکترا) تحت پوشش قرار می‌دهد. این روش با وجود دانشگاه‌های معتبر با سطح علمی عالی، گرچه انتخاب ایده آلی میتواند برای محصلان باشد؛ ولی پیش نیاز آشنایی به زبان ترکی استانبولی و انگلیسی را می‌طلبد. تحصیل در دانشگاه‌های دولتی ترکیه به زبان ترکی و در دانشگاه‌های خصوصی به زبان انگلیسی رایج می‌باشد.

به همین جهت است که پس از دریافت نامه پذیرش از سوی یکی از مراکز و موسسات آموزشی این کشور، متقاضیان علاقه‌مند به تحصیل در مراکز دولتی ترکیه (ترک زبان)، نیاز به ارائه مدرک آزمونی خواهند داشت.

به همین جهت است که پس از دریافت نامه پذیرش از سوی یکی از مراکز و موسسات آموزشی این کشور، متقاضیان علاقه‌مند به تحصیل در مراکز دولتی ترکیه (ترک زبان)، نیاز به ارائه مدرک آزمونی تحت عنوان Yos را دارند. در صورتی که تحصیل در ترکیه و موسسات انگلیسی زبان، مستلزم ارائه مدرک Sat می‌باشد

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج:

گرفتن اقامت ترکیه یکی از روشهایی است که متقاضیان مهاجرت به ترکیه به دنبال قوانین آن هستند.

در زمان ازدواج در کشور ترکیه، زوجین سند ازدواج بین المللی دریافت میکنند و همچنین ساده و سریع بودن مراحل ازدواج در این کشور و البته عدم نیاز به ویزا، بسیاری از اشخاص را که راغب به ازدواج با افراد غیر ایرانی هستند، برای انجام امر ازدواج به کشور ترکیه مراجعه می نمایند

مثلا وقتی شما با شخصی که ترک زبان است ازدواج می‌کنید شما می‌توانید بعد از طی کردن ۳ سال از ۵ سال به‌صورت متوالی اقامت دائم را از آن کشور درخواست کنید. مسئولانی طی این ۳ سال زندگی شمارا برسی می کنند تا درصورتی‌که صوری بودن  ازدواج آن را لغو کنند.

در صورتیکه شخص از طریق ازدواج با شخصی که دارای پاسپورت است و ملیت ترکیه‌ای را دارا باشد و در اصل شهروند ترکیه است و خواستار اقامت ترکیه است بخواهد ازدواج کند باید به چند نکته توجه داشته باشد:

▪️ازدواج نباید صوری باشد و در این راستا باید مدارکی جهت اثبات واقعی بودن ازدواج ارائه شود

▪️شخصی که قصد ازدواج با او‌را دارید باید دارای ملیت ترکیه ای باشد و‌نباید پناهنده این کشور باشد

▪️در طول زمان پروسه کسب اقامت از طریق ازدواج که ۳ تا ۵ سال طول میکشد، شخص نمیتواند در این کشور اقامت داشته باشد و فقط میتواند از طریق توریستی در زمان محدودی داخل کشور ترکیه شود.

▪️اگر متقاضی ازدواج هستید باید از کنسول گری کشور خود در ترکیه برگه مبنی بر مجرد بودن خود را دریافت نمایید.

▪️پسران و دختران در کشور ترکیه باید ۱۸ سال به بالا باشند تا بتوانند بدون رضایت پدر و‌مادر ازدواج کنند.

▪️ در صورتی که یک دختر بخواهد ازدواج کند و قبلاً نیز ازدواج کرده باشد باید از زمان طلاق ۳۰۰ روز گذشته باشد.

▪️ فردی که با یک شهروند کشور ترکیه ازدواج می‌کند باید ازدواجش به‌صورت کاملاً رسمی‌باشد و همچنین به ثبت برسد تا بتواند اقامت دائم ترکیه را دریافت نماید.

در اینجا به برخی آداب و‌رسوم ازدواج شهروندان مسلمان در ترکیه اشاره میکنیم:

▪️۱. شهروندان مسلمان ترکی پس از مراسم رسمی ، پایبند به انجام مراسم مذهبی ازدواج هستند ، به این صورت که پس از انجام مراسم تشریفاتی که معمولا در شهرداری صورت میگیرد، نزد فردی مذهبی (امام جماعت، امام جمعه) رفته و خواستار خواندن صیغه و تعیین مهریه میشوند.

▪️۲. در مذهب حنفی، حضور دو نفر شاهد برای انجام تشریفات عقد الزامی است. در حالی که در مورد امر طلاق عکس این قضیه است.

▪️۳. در کشور ترکیه نیز مانند ایران درخواست خواستگاری و ازدواج از طرف خانواده مرد صورت میگیرد.

▪️۴. زنان ترکیه ای احترام ویژه‌ای برای شوهران خود قائل هستند و درواقع مردسالاری در آن کشور حاکم است. باوجوداینکه قانون مدنی ترکیه به مسئله نفقه اشاره‌ای نکرده است اما زنان ترکیه ترجیحشان ماندن در خانه و کار خانه می‌باشد.

▪️۵. در هنگام نکاح شرعی مسئله مهریه نیز مشخص می‌شود.

شرایط ازدواج اتباع خارجی در ترکیه:

در صورت ازدواج یک ترک با یک خارجی و یا دو نفر خارجی که از یک کشور نیستند که توسط مأموران ازدواج در ترکیه می‌تواند صورت پذیرد که این دو شخص را به عقد همدیگر درمی‌آورند. چنانچه این دو خارجی هم‌وطن باشند توسط مأمور ترکیه و یا توسط کنسولگری کشور مربوطه عقد ازدواج صورت می‌گیرد برای انجام عقد توسط دفتر امور ازدواج ترکیه باید مراحل اولیه طی شودو مدارک لازم  به اداره مربوطه داده شده ونوبت گرفته شود؛ و در روز نوبت در مکان از قبل تعین شده حاضر شوند تا مراحل عقد توسط فرد مربوطه صورت گیرد.

 مدارک لازم جهت ثبت ازدواج در ترکیه:

  1. پاسپورت
  2. ۴عدد عکس
  3. گواهی تولد در مورد کسانی که ایرانی (شناسنامه)
  4. دریافت گواهی مجرد بودن.

کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص و اقدام جهت اقامت دائم به ترکیه را از ما بخواهید موسسه حقوقی مهاجرتی دادآور نسیم مهر – دادینلی – مشاوره رایگان .

 

ویزای بیزینس کانادا
راه های مهاجرت به کانادا
blank
آشنایی با منطقه شینگن و کشورهای عضو شینگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .

فناوری اطلاعات آرون : طراحی سایت و سئو
طراحی سایت و سئو
دفتر خدمات حقوقی مهاجرت ایرانیان به سوئد
blank
فهرست