چگونگی مهاجرت به کانادا - مهاجرت به کانادا 2019 - موسسه حقوقی و مهاجرتی دادآور نسیم مهر

چگونگی مهاجرت به کانادا

2 دیدگاه
مهاجرت به کانادا

5راه اختیاری برای مهاجرت به کانادا در سال 2019:

1.برنامه ی ورود سریع (express entry):

این برنامه، برنامه ی مهاجرت کانادایی است که به مهاجران اجازه ی زندگی و کار در کانادا را بعنوان یک کارگر ماهر میدهد آنهم از طریق”ورود سریع“.

مهاجرت به کانادا

immigration to canada

سیستم جدید اجازه میدهد تا سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا(CIC) بصورت فعال ارزیابی، استخدام و انتخاب مهاجران یعنی آنهایی را که مهارت و یا مدارک مربوطه را دارا هستند تحت برنامه ی مهاجرت اقتصادی فدرال قرار  دهد.این برنامه موارد زیر را شامل می شود:

الف.برنامه نیروی کار متخصص فدرال(FSWP)

ب.برنامه نیروی کار حرفه ای و ماهر فدرال(FSTP)

پ.برنامه تجربه کانادایی(CEC)

همچنین برنامه ورود سریع این اجازه رو به استانها و قلمروها میدهد تا از این سیستم به منظور استخدام داوطلبهای مناسب بعنوان بخشی از برنامه های نامزد استانی استفاده کنند. به این ترتیب مطالبات بازار کار هم را  براورده می کنند.

2.برنامه حمایت خانواده:

بازسازی نظام خانواده یکی از سنگ بناهای سیاست مهاجرت به کانادا بشمار می آید. خانواده ها در کانادا می توانند بستگانشان را برای رفتن به کانادا و کسب اقامت دائم کانادا حمایت کنند. اگر بخواهید حامی بستگانتان باشید، لازم است که یک شهروند کانادایی یا مقیم دائم کانادا شده باشید . بطور کل  باید گفت کسانی را که می توانید حمایت کنید عبارتند از : همسر و فرزندان زیر 22 سال که البته این بند شامل استثنائاتی هم می شود. حمایت والدین و پدر بزرگ و مادربزرگتان در حال حاضر شامل این بند نمی شود؛ اما شما می توانید آنها را تحت رده  سوپر ویزا آنها را با خود به کانادا ببرید.

مهاجرت به کانادا 2019

immigration to canada

3.ویزای کارLMIA

خیلی از کسانی که برای اولین بار متقاضی مهاجرت به کانادا هستند، ابتدا درخواست شغل  و ویزای کاری میکنند که سپس بر اساس آن، زمینه ی مهاجرت به کانادا برای آنها فراهم می شود. LMIA طرحی است که شامل تأمین یک پیشنهاد شغلی در کانادا، داشتن کارفرمای کانادایی برای LMIA و سپس درخواست مجوز کار دائمی پس از آنکه ویزای کار  شما تایید شد. این  فرآیند پیچیده در نهایت می تواند به اقامت دائم کانادا منجر شود.

4.برنامه ی کاندیدای استانی(PNP)

مسیر PNP  به روشی رو به رشد برای مهاجرت به کانادا تبدیل شده است. استان های کانادا همچون آلبرتا، آنتاریو، بریتیش کلمبیا و بقیه برنامه های مهاجرتی خود را طوری توسعه داده اند که اغلب به روندی  سریع برای مهاجرت تبدیل شده است. با این حال، رده PNP به طور کل مستلزم آن است که متقاضیان اقامت در کانادا پس از ورود به کانادا در استان های مربوطه اقامت کنند.بعلاوه، بیشتر مشمولان PNP ، برای کسب اقامت دائم نیازمند یک پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمایی کانادایی هستند.

5.مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کانادا

رده سرمایه گذاری برای اشخاصی است که مالک دارایی های خود در خارج از کشور هستند و یا مدیریت اموالشان در خارج از کشور را به عهده دارند.

با اجازه دادن به افراد شاغلِ باتجربه به سرمایه گذاری در اقتصاد کانادا، آنها به روند رشد  شکوفایی اقتصاد کانادا کمک می کنند. بطور کلی،دو برنامه سرمایه گذاری اصلی در کانادا وجود دارد:برنامه سرمایه گذاران فدرال و برنامه کِبِک. هر دو برنامه تقریباض شبیه بهم هستند و نیازمند آنند که متقاضیان دارای سرمایه ی باارزش زیادی باشند. این دسته از متقاضیان لازم است اموالشان را در یک صندوق تایید شده برای دوره ای پنج ساله سرمایه گذاری کنند . مهاجران سرمایه دار می توانند همسر و فرزندانشان را بعنوان وابستگانشان با خود به کانادا ببرند.

# مهاجرت قانونی به کانادا

راه های مهاجرت به ایتالیا
راه های مهاجرت به ایتالیا
مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیا

2 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

blank
مهین همه چیزفهم رودی
اکتبر 1, 2019 10:26 ق.ظ

با عرض سلام و احترام.
بنده خانمی ۳۰ ساله دارای مدرک فوق لیسانس پرستاری و ۶ سال سابقه کار و همسرم لیسانس مهندسی زمین شناسی و مدرک زبان هم نداریم.سوالم این بود که باتوجه به اینکه مدرک زبان نداریم کشور سوئد میتونی گزینه خوبی واسه مهاجرتمون باشه؟و چقدر پول لازم داریم تا بتونم‌ اونجا شروع به کار کنیم.
با تشکر

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .

فناوری اطلاعات آرون : طراحی سایت و سئو
طراحی سایت و سئو
دفتر خدمات حقوقی مهاجرت ایرانیان به سوئد
blank
فهرست