اقامت هنرمندی اتریش

23 دیدگاه

اقامت هنرمندی اتریش : از بهترین نوع اقامت در حوزه شینگن می باشد که از نظر هزینه، سادگی و مزایای متعددی که دارد مورد توجه اکثر متقاضیان قرار گرفته است. دراین نوع از اقامت، هنرمند می تواند در اتریش بطور همزمان کار و زندگی کند.

با اقامت هنرمندی شخص اجازه دارد بصورت شخصی (در منزل) و یا در شرکت و موسسه هنری فعالیت نماید.

قابل توجه اینکه، با اقامت هنرمندی خانواده فرد متقاضی (همسر و فرزندان) نیز می توانند اقامت این کشور (اتریش) را بدست آورند.

باید توجه داشت که حضور کارفرما در این نوع اقامت الزامی نیست و سقف درآمدی برای آن مشخص نگردیده است. این موضوع به گونه ایست که حتی بخشی از مالیات بابت خرید لوازم هنری مربوط به نوع فعالیت هنرمند به او بازگردانده می شود.

متقاضی می تواند بعد از 5 سال درخواست شهروندی نماید.

هنرهایی که متقاضی می تواند اقدام به درخواست اقامت هنرمندی نماید شامل رشته های:

مجسمه سازی، شیشه گری، نقاشی، خطاطی، عکاسی، گرافیک، فرش بافی و انواع بافندگی، صنایع دستی، طلا و نقره و جواهر سازی و ……..

می باشد.

اقامت از طریق ویزای هنرمندی در کشور اتریش

اتریش کشوری بسیار زیبا در اروپای مرکزی بوده و همسایگان آن را از شرق اسلواکی و مجارستان، از شمال جمهوری چک و آلمان، از غرب لیختنشتاین و سوئیس و از جنوب ایتالیا و اسلوونی تشکیل داده اند.

 پایتخت این کشور وین بوده و مساحت اتریش ۳۸٬۳۸۸ کیلومتر مربع است.

اقامت هنرمندی اتریش

اقامت هنرمندی اتریش

اتریش کشوری توسعه یافته بوده که از نظر سطح رفاهی و امکانات زندگی در شرایط مطلوبی قرار دارد؛ از این رو، افراد زیادی متقاضی مهاجرت به اتریش بوده و تمایل زیادی را برای اقامت در اتریش دارند.

مهاجرت به کشور اتریش می تواند از راه های زیادی صورت گیرد؛ از جمله اخذ ویزای تحصیلی، ویزای کار و یا حتی ثبت شرکت از جمله مواردی است که متقاضیان می توانند در صورت دارا بودن شرایط از آن بهره مند شوند. یکی از روش های موجود و مطلوب درخواست ویزای هنرمندی است که با توجه به شرایط و مقرراتی که پیش بینی شده است افراد می توانند از طریق آن اقدام به مهاجرت به این کشور نمایند.

در ابتدا نیاز است که اشاره ای به تعریف هنرمند بر طبق قانون حمایت از مولفان، هنرمندان و مصنفان صورت گیرد:

ماده ۱ -از نظر این قانون به مؤلف و مصنف و هنرمند، پدیدآورنده و به آن چه از راه دانش یا هنر و یا ابتکار آنان پدید می آید بدون در نظر گرفتن طریقه یا روشی که در بیان و یا ظهور و یا ایجاد آن به کار رفته اثر اطلاق میشود.

ماده ۲ – اثرهای مورد حمایت این قانون به شرح زیر است:

  1. نقاشی و تصویر و طرح و نقش و نقشه جغرافیایی ابتکاری و نوشته ها و خط های تزیینی و هر گونه اثر تزیینی و اثر تجسمی که به هر طریق و روش به صورت ساده یا ترکیبی به وجود آمده باشد.
  2. هر گونه پیکره (مجسمه)
  3. اثر عکاسی که با روش ابتکاری و ابداع پدید آمده باشد.
  4. اثر موسیقی که به هر ترتیب و روش نوشته یا ضبط یا نشر شده باشد.
  5. اثر سمعی و بصری به منظور اجراء در صحنه های نمایش یا پرده سینما یا پخش از رادیو یا تلویزیون که به هر ترتیب و روش نوشته یا ضبط یا نشر شده باشد.
  6. اثر ابتکاری مربوط به هنرهای دستی یا صنعتی و نقشه قالی و گلیم
  7. اثر ابتکاری که بر پایه فرهنگ عامه (فولکلور) یا میراث فرهنگی و هنری ملی پدید آمده باشد.
  8. اثر فنی که جنبه ابداع و ابتکار داشته باشد.
  9. هر گونه اثر مبتکرانه دیگر که از ترکیب چند اثر از اثرهای نامبرده در این فصل پدید آمده باشد.

بنابراین، بر طیق قانون فوق افرادی که در هر یک از شاخه های مورد نظر فعالیت داشته و سازنده یا مبتکر اثری میتواند هنرمند اطلاق شده و از مزایایی که برای این امر در نظر گرفته شده بهره مند شوند

مطابق با قوانین و مقررات مهاجرتی، افرادی که می خواهند از طریق اخذ ویزای هنرمندی اقدام به مهاجرت نمایند نیاز است که دارای شرایطی باشند.

 از جمله شرایط این است که فرد به عنوان هنرمند خود اشتغال محسوب شود.

همچنین این فرد باید نشان دهد که قصد وی پس از ورود به اتریش ادامه فعالیت های خوداشتغالانه -Self employment است و امکان این کار را دارد.

باید به این نکته توجه داشت که برای اخذ ویزای مورد نظر، فردی که به عنوان هنرمند شناخته می شود باید دارای مهارت و سابقه هنری ویژه ای باشد این و از طریق کسب درآمد کند.

موسسه حقوقی و مهاجرتی دادآور نسیم مهر مفتخر خواهد بود که تجربیات خود در این امر را به شما عزیزان ارائه نماید.

به این پست چند امتیاز میدین؟
[تعداد: 2    میانگین: 5/5]
مهاجرت به کانادا
هزینه های زندگی در کانادا
ویزای جستجوی کار
ویزای جستجوی کار

23 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

با سلام بقیه هنرمندان رو مشخص نکردید مثل نویسندگان و کارگردانان آیا اونها هم میتونند اقامت دریافت کنند؟

پاسخ

    باسلام و درود
    بله کارگردان ها در صورت داشتن رزومه و نمونه کار قوی در این زمینه درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و تکمیل فرم مهاجرتی در این زمینه با شماره تماس های 02634217121 _02634215616 تماس بگیرید.

    پاسخ

میتونم بگم واقعاااا در زمینه اقامت هنرمندی بهترینید مرسی

پاسخ

بنده دیپلم‌موسیقی دارم که شامل همه سازهاست اما تخصصم نوازندگیه سنتوره،ایا شاملم میشه؟

پاسخ

بنده دیپلم‌موسیقی دارم که شامل همه سازهاست اما تخصصم نوازندگیه سنتوره،ایا شاملم میشه؟

پاسخ

    سلام وقتتون بخیر، خیر نوازندگی شامل اقامت هنرمندی نمیشه اما آهنگسازی با ارائه نمونه کار امکان پذیر هست.

    پاسخ

سلام من نقاشی در سطح حرفه ای انجام میدم و مدرک مربیگری نقاشی کودکان رو دارم با ارایه آثار و مدرکم امکان گرفتن اقامت هست ؟ زبان آلمانی در چه سطحی مورد نیاز هست

پاسخ

    سلام وقتتون بخیر بله امکانش هست جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با شماره های موجود در وبسایت تماس بگیرید.

    پاسخ

سلام و عرض ادب ، من هنرمند رشته صنایع دستی هستم که رزومه و سابقه بالایی در رشته خودم دارم آیا میتونم برای اقامت اتریش اقدام کنم

پاسخ

سلام.برای اقامت هنرمندی چقدر هزینه دریافت میکنید؟

پاسخ

    سلام روزتون بخیر لطفا جهت اطلاع از هزینه ها و دریافت مشاوره با شماره های موجود در وبسایت تماس بگیرین.

    پاسخ

با عرض سلام
بزرگوار بنده ۴۴ سال دارم و حدود ۲۰ سال به کار ساخت عروسکهای تنپوش تبلیغاتی نمایشی مشغول متاهل دارای دو فرزند ۶و۸ ساله هستم ضمنا مدرک کارشناسی مدیریت دولتی از دانشگاه آزاد دارم و تقریبا ۸۰۰ مدل عروسک تن پوش تا الان جز رزومه کاریم

بزرگوار میخواستم شرایطم برای مهاجرت به اتریش بدونم
ممنون و سپاسگزار م از زحماتتون

پاسخ

    باسلام و درود لطفا جهت تکمیل فرم مهاجرتی و ارسال رزومه با شماره تماس های موجود در وبسایت تماس بگیرین ممنون

    پاسخ

      سلام اسم من راشد است من احل افغانستان هستم ۱۹ سال سن دارم ۱۲ سال تحصیلات ابتدای خودم را تمام کردم و یک نقاش و رسام ماحر هستم پیش هیچ استادی نرفتم خودم پیش خود یاد گرفتم آیا میتونم با این شرایط میتونم به اتریش مهاجرت کنم

      پاسخ

سلام اسم من راشد است من احل افغانستان هستم ۱۹ سال سن دارم ۱۲ سال تحصیلات ابتدای خودم را تمام کردم و یک نقاش و رسام ماحر هستم پیش هیچ استادی نرفتم خودم پیش خود یاد گرفتم آیا میتونم با این شرایط میتونم به اتریش مهاجرت کنم

پاسخ
سامان قوچاني
نوامبر 10, 2019 7:51 ب.ظ

با عرض سلام من 35 سالم دارم متاهل 2 سال سابقه کار در صنايع دستي ( معرق چوب) و8 سال سابقه کار در منبت معرق چوب ، منبت و مشبک منبت 2 سال بيمه صنايع دستي هستم کارت صنعتگري توليد انفرادي را دارم آيا امکان مهاجرت از طريق ويزاي هنرمندان را دارم.

پاسخ

با سلام
محدودیت سنی برای هنرمند و خانواده وی وجود ندارد؟ من ۴۸ سال همسرم۵۶ و پسرم ۱۳ساله از طریق خودم که عضو انجمن هنر های تجسمی هستم و فعالیت نقاشی و سابقه چندین نمایشگاه گروهی و انفرادی داشتم می تونم اقدام کنم؟ و آیا پسرم می تونه اونجا تحصیل کنه؟

پاسخ

با سلام
محدودیت سنی برای هنرمند و خانواده وی وجود ندارد؟ من ۴۸ سال همسرم۵۶ و پسرم ۱۳ساله از طریق خودم که عضو انجمن هنر های تجسمی هستم و فعالیت نقاشی و سابقه چندین نمایشگاه گروهی و انفرادی داشتم می تونم اقدام کنم؟ و آیا پسرم اجازه تحصیل داره؟

پاسخ

با سلام
محدودیت سنی برای هنرمند و خانواده وی وجود ندارد؟ من ۴۸ سال همسرم۵۶ و پسرم ۱۳ساله از طریق خودم که عضو انجمن هنر های تجسمی هستم و فعالیت نقاشی و سابقه چندین نمایشگاه گروهی و انفرادی داشتم می تونم اقدام کنم؟ و آیا پسرم اجازه تحصیل داره؟

پاسخ

    با سلام و درود
    خیر محدودیت سنی وجود ندارد و در درجه اول رزومه شما دارای اهمیت است. همینطور سایر افراد خانواده نیز از تمامی حقوق شهروندی اروپا برخوردار خواهند بود.

    پاسخ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست