مهاجرت به استرالیا | اقامت دائم در استرالیا | موسسه حقوقی و مهاجرتی دادآور نسیم مهر

مهاجرت به استرالیا

4 دیدگاه
مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا : برای کسب شهروندی و اقامت دائم در استرالیا چه باید کرد؟ اول از همه باید این را بدانید که اقامت دائم  گرفتن در استرالیا با بهره مندی از شهروندی در استرالیا یکی نیست.بهتر است که با همه ی جوانب متفاوت و امتیازات و مسئولیت های اقامت دائم و اخذ شهروندی در استرالیا آشنا بشوید. ما اینجاییم تا برای این منظور به شما کمک کنیم.

ویزای اقامت دائم:

یک استرالیایی مقیم دائم کسی است که ویزای دائم را دریافت کرده است، اما شهروند محسوب نشده است. این چنین کسی میتواند در استرالیا زندگی و کار کند و یا حتی درس بخواند بدون هیچ محدودیتی.

تفاوتها در حق و حقوق بین شهرونداسترالیایی و یک مقیم دائم:

فردی که دارای اقامت دائم در استرالیا می باشد از اکثریت حق و حقوق شهروندی در استرالیا برخوردار است،منتها یک سری تفاوتها بین این دو موجود می باشد:

سفر:

اتوماتیک وار حق ورود به استرالیا را دارد؛در حالیکه،یک فرد مقیم دائم که قصد مسافرت بین المللی کرده،مسئولین امر باید هربار ویزای اقامت دائم او را چک کنند.

رای دادن:

یک شهروند استرالیایی حق دارد در تمامی انتخابات های استرالیا رای بدهد؛در حالیکه در بیشتر مواقع، یک فرد مقیم دائم از چنین حقی برخوردار نیست.مگر  کسانی مثل بریتانیایی ها که آنها هم از سال 1984 میلادی به بعد واجد شرایط رای دادن شدند.

بهره مندی از خدمات و مزایای دولتی:

در هر دو مورد، صلاحیت برخورداری از خدمات دولتی و مزایای آن، بستگی به قوانین تعیین شده توسط آژانس های دولتی ذیربط دارد که مسئول خدمات یا مزایای آن است.

australia

چگونه اقامت دائم در استرالیا بدست آوریم؟

مهاجران استرالیا، مقیمان دائمی استرالیا هستند که ویزای اقامت دائم یا مهاجرت به استرالیا را گرفته اند و می توانند بدون هیچ محدودیتی در استرالیا به زندگی و کار خویش بپردازند.در حالیکه هیچ مهاجری شهروند استرالیایی محسوب نمی شود،آنها حق انتخاب شهروندی را بعد از کسب مراحل اقامت دائم در این کشور را دارند. برای مهاجرت به استرالیا راه های متفاوتی هست همچون مهاجرت خانوادگی، پناهندگی، بشردوستانه و یا اشتغال.

گامهای متفاوت برای دریافت اقامت دائم در استرالیا:

گام اول: یافتن یک ویزای مناسب
بیش از 40 نوع ویزای مهاجرت به استرالیا وجود دارد که به فرد اجازه ی کار و زندگی دائم در این کشور را می دهد.در اینجا مروری سریع به چند گروه از ویزای مهاجرتی رایج می کنیم:
1.شرکاء
2.نامزدی
3.بچه ها
4.وابستگی فامیلی

اقامت دائم برپایه ی کار:

راه های زیادی برای اقامت دائم در استرالیا از طریق رده ی کارگری وجود دارد.رده های کارگری مهاجران از قرار زیر هستند:
1.حمایت یک کارفرما از فرد متقاضی ویزا؛
زمانی که یک کارفرمای استرالیایی از یک ملیت خارجی در استرالیا حمایت مالی کند.

2.مهاجرت متخصص عمومی؛
برای کسانی که از طریق یک کارفرما حمایت نشده اند اما دارای مهارت و تخصصی هستند که در استرالیا معتبر می باشد.

3.انتخاب مهارت یا فن؛
برای کسانی است که مهارت یا تخصصی را انتخاب می کنند که در استرالیا نسبت به آن اعلام نیاز شده است.

4.پزشکان و پرستاران؛
اقامت دائم بر اساس نیاز  همیشه در اختیار پزشکان و پرستاران قرار داده میشود.

اقامت دانشجویی:

استرالیایی ها معتقدند که زندگی یک فرآیند یادگیری تمام وقت است. شاید بر همین اساس است که بیش از 320 هزار دانشجو از 130 کشور جهان در دانشگاه های این کشور درحال گذراندن دوره های تحصیلات عالیه هستند.خیلی ها ویزای تحصیلی خود را از طریق اخذ اقامت دائم در استرالیا میگیرند.

ویزای تعطیلاتِ کار:

این راه بسیار خوبی برای کسانی است که تعطیلاتی را حتی تا یکسال در استرالیا سپری میکنند. این شکل از ویزا برای افراد از سنین نوجوانی تا بزرگسالان جوان(18 ساله تا 30 ساله) بسیرا جذاب و مناسب است.این افراد در طی گذراندن مسافرتشان در این کشور اجازه کار کردن هم دارند.خیلی هم خوب!!

نکته ی جالب این ویزا این است که به شما فرصت اشتغال تا 6 ماه با یک کارفرما را می دهد.این امکان خوبی است تا بتوانید در این مدت کارفرمایی پیدا کنید که بتواند شما را تحت حمایت خود درآورد و از طریق آن بتوانید ویزای کارفرمای حامی را بدست آورید.البته این را هم بدانید که اگر در مدت اشتغالتان،دردسری درست نکرده باشید و یا بقولی کارفرمای خود را تحت تاثیر رفتار خوبتان قرار دهید همه چیز میتواند بر وفق مرادتان پیش برود.

ویزای تجاری:

این موقعیت مناسبی برای کسانی است که میتوانند حداقل یک میلیون دلار استرالیا سرمایه داشته باشند و در آنجا دست به یک کسب و کار درست و حسابی بزنند.در اینصورت استرالیا کشور مناسبی برای آنهاست!!

ویزای بازنشستگی:

قصد بازنشستگی در استرالیا را دارید؟

سواحل خلوت آن دلایل خوبی برای انتخاب این نوع اقامت است. کشور استرالیا به همه ی آنهایی که قصد گذراندن دوران بازنشستگی در این سوی جهان را دارند خوشآمد می گوید. هرچند که به یاد داشته باشید کسانی که درخواست چنین ویزایی را از این کشور دارند باید مقدار مناسبی پول به همراه داشته باشند؛چیزی حدود 500 تا 750 هزار دلار استرالیا!بعلاوه ی اینها،درآمد سالانه ی متقاضی باید حداقل از 50 هزار دلار تا 75 هزار دلار باشد.

مهاجرت به کانادا
چگونگی مهاجرت به کانادا
وکیل مهاجرت
وکیل مهاجرت

4 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

ممنون از مطالب مفیدتون.

پاسخ

سایتتون واقعا عالیه … ممنونم

پاسخ
blank
آنیتا عالیپور
اکتبر 1, 2019 9:18 ق.ظ

سلام
من و همسرم در شرف بازنشتگی هستیم و تصمیم داریم ادامه زندگی رو در کنار فرزندمان که دانشجو است در استرالیا بگذرانیم. به همین دلیل برای دخترمان ویزای تحصیلی و برای خودمان ویزای اقامت بازنشستگی لازم داریم.لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ

    سلام وقتتون بخیر لطفا جهت دریافت مشاوره رایگان و تکمیل فرم مهاجرتی با شماره های موجود در وبسایت تماس بگیرید.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .

فناوری اطلاعات آرون : طراحی سایت و سئو
طراحی سایت و سئو
دفتر خدمات حقوقی مهاجرت ایرانیان به سوئد
blank
فهرست