ثبت شرکت در آلمان و اقامت | اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت | موسسه مهاجرتی دادآور نسیم مهر

ثبت شرکت در آلمان و اخذ اقامت(2020)

بدون دیدگاه
ثبت شرکت در آلمان

چگونگی ثبت شرکت در آلمان و اخذ اقامت: امروزه کشور آلمان بعنوان یکی از بهترین و جذابترین موقعیت های جهانی برای سرمایه گذاری شمرده میشود. موقعیت مرکزی آلمان، دسترسی به دیگر بازارهای اروپایی، محصولات خوب آن و نیروی کار بسیار ماهر آن، باعث میشود تا سرمایه گذاران برای انجام ایده آل ترین سرمایه گذاری ها آنهم در زمینه های مختلف اقتصادی تجاری، به سوی این کشور سرازیر شوند. یکی از بخش های خاص برای این کار تحقیق و توسعه است که فرصت های سرمایه گذاری ویژه ای را مخصوصاً در شهرهایی مانند برلین برای تجار زبده ی بین المللی فراهم می آورد.

ثبت شرکت در آلمان

ثبت شرکت در آلمان

تاسیس کردن شرکت در آلمان شامل چندین مرحله ی اساسی است که به فراهم کردن اسناد شرکت برمیگردد و ثبت قابل اجرای آن توسط مقامات آلمانی. در میان گامهای ابتدایی برای شروع یک شرکت در آلمان، ما می توانیم به تهیه پیش نویس اساسنامه و سایر اسناد مورد نیاز اشاره داشته باشیم، همچون تهیه ی نمونه امضاها، یک مجموعه از کپی های پاسپورت و فرم های مخصوص اداره ی ثبت شرکت. سرمایه گذاران محترم بایستی که رسماً بخشی از اسناد را در جلوی دفتر اسناد رسمی در آلمان امضا نمایند.
همچنین باید گفت تاسیس یک شرکت در آلمان به پیدا کردن یک دفتر ثبت شده، افتتاح یک حساب بانکی و استخدام یک حسابدار محلی برای شرکت بستگی دارد.

مراحل تشکیل شرکت در آلمان:

قوانین و مقرراتی که در راستای تشکیل یک شرکت در آلمان باید مورد نظر سرمایه گذار قرار بگیرد در زیر آورده شده است.
اولین گامهایی که برای ادغام و تاسیس یک شرکت در آلمان باید برداشته شود شامل تأیید نام شرکت در اتاق محلی صنعت و تجارت، تهیه گزارش اساسنامه ی شرکت و افتتاح حساب بانکی می باشد. حداقل سرمایه سهمی هم که طبق ساختار تجاری کشور آلمان انتخاب شده، لازم است که در حساب باز شده ی مذکور واریز شود.

تاسیس شرکت در آلمان

تاسیس شرکت در آلمان

1.نوع شرکت را مشخص کنید:
این بند میتواند شامل عناوین” شرکت با مسئولیت محدود” ، “شرکت سهامی” یا “مشارکت” باشد.
2. اسمی برای شرکت انتخاب کنید:
نام شخص حقوقی باید جدید بوده و قبلاً تکرار نشده باشد و همینطور باید برای بررسی و تحقیق درباره ی آن قابلیت دسترسی داشته باشد.
3.کار تشکیل شرکت را اجرایی کنید:
انجام این کار باید از قبل در یک دفتر اسناد رسمی در آلمان صورت گرفته باشد. لازم است که موسسین شرکت اساسنامه را هم تهیه کنند.
4.سرمایه سهم خود را واریز کنید:
بعضی از فرم های تجاری هستند که به حداقل سرمایه ی مشترک نیاز دارند، که این مقدار در یک حساب بانکی واریز می شود.
5.تجارت مورد نظر خود را به ثبت برسانید:
در نهایت تاسیس شرکت، با ثبت شرکت در ثبت تجاری به پایان می رسد.
لازم است که موسسین شرکت درخواست ثبت خود را در مقابل دفتر اسناد رسمی عمومی به امضا برسانند. همین که شرکت به ثبت رسید، مسئولیت موسسین لازم الاجرا میشود.

سرمایه گذاری خارجی در آلمان:

آلمان کشوری است که از سرمایه گذاران خارجی با آغوش باز استقبال می کند و دولت آن از مبتکران و نخبه های خلاق در راستای کارآفرینی نوین حمایت جدی بعمل می آورد. برهمین اساس، قانون تجارت خارجی این کشور، شرایط اصلی آلمان را برای ورود کارآفرینان و شركت های خارجی به بازار کار ارائه داده است. هرچند که تعدادی هم محدودیت وجود دارند، مثلاً در مناطقی همچون مناطق حفاظت شده و همچنین ملزوماتی درباره ی رعایت نظم عمومی و امثالهم.
سرمایه گذاران خارجی جهت تاسیس و گشایش شرکت در آلمان و برای درخواست مجوزها و گواهینامه های ویژه، درخواست مجوز ساختمان و همچنین کسب امتیازات مخصوص سرمایه گذاری، از وجود قوانین و مقررات مشابه نسبت به آلمانی ها و دیگر ملل بهره خواهند برد. تاسیس شرکت در آلمان، پروسه ی ساده ای دارد ،هرچند تعدادی از سرمایه گذاران ممکن است که با زبان آلمانی دچار مشکل شوند و آن را مانعی بر سر راه موفقیت تجاری خود بشمارند. در چنین مواقعی، به شما پیشنهاد میشود که به تیم هایی که قبلاً با سرمایه گذاران خارجی کار کرده اند و قادرند به شما کمک کنند بپیوندید. چرا که اینان قادرند تا مشکلات احتمالی شما را در رابطه با مسئولین و مقامات مختلف آلمانی مرتفع نمایند.

هزینه های تاسیس یک شرکت در آلمان:

1.هزینه ی تشکیل یک شرکت:
مخارج تشکیل یک شرکت برای افتتاح یک شخص حقوقی در آلمان تقریباً 1800 یورو می باشد.
2.هزینه های دفتر مجازی:
پکیج یک دفتر مجازی در آلمان هزینه ای در حدود 208 یورو در ماه در بر دارد.
3.هزینه های حسابداری:
هزینه حسابداری برای شرکتهای آلمانی از حدود 400 یورو در ماه شروع می شود.
4.هزینه ی ثبت:
هزینه ثبت نام معمول برای GmbH در آلمان حدود 400 یورو برآورد شده است و سایر هزینه ها مانند هزینه های دفتر اسناد رسمی هم باید پرداخت شوند.
5.حداقل سرمایه سهم:
حداقل سرمایه سهم یک شرکت با مسئولیت محدود، چیزی حدود 25000 یورو قلمداد شده و همینطور 100 یورو هم برای GmbH Mini .

امتیازات ویژه برای سرمایه گذاران و کارآفرینان در آلمان:

پرداخت یارانه ی مستقیم، اعطای کمک هزینه و دادن انواع وام ، تنها نمونه هایی از امتیازات مالیاتی برای انجام کار و سرمایه گذاری در آلمان بشمار می روند. طرح های سرمایه گذاری ویژه نیز در این میان هستند که می توانند در سطح فدرال یا منطقه ای به اجرا در بیایند. به همین دلیل است که به شما توصیه می کنیم تا قبل از شروع پروژه های جدیدتان در آلمان، با سرمایه گذاران و کسانی که قبل از شما اقدام به این کار نموده اند حتماً تماس گرفته و از آنان مشاوره بگیرید. اینها می توانند به کارآفرینان و بازرگانان خارجی و تازه کار کمک کنند تا راه حل های مناسبی را از نظر دریافت امتیازات مالیاتی برای مشاغل خود دریافت نمایند. این کشور، به دلیل تمرکز ویژه ای که روی پروژه های تحقیقاتی و توسعه بخشی داشته در دنیا به شهرت خوبی رسیده است، با اینحال، نام آلمان را میتوان در سایر زمینه های تجاری و بازرگانی هم به خوبی شناخته شده دید، همچون مشاغلی که برپایه گسترش انرژی های نو برپاشده اند، راه اندازی پروژه های مسکن اجتماعی، مراقبت های بهداشتی، کشاورزی، و همچنین استخدام افراد بیکار بصورت طولانی مدت که می توانند از کمکهای مختلف در جامعه بهره مند شوند.

ثبت شرکت در آلمان

دورنمای اقتصاد آلمان:

آلمان یکی از کشورهایی است که نه تنها در اروپا، بلکه در سراسر جهان به بالاترین حد استانداردهای اقتصادی رسیده و بعنوان یکی از بزرگترین قدرتهای اقتصاد جهان شناخته شده است. این کشور، بعنوان یکی از برترین قدرتهای اقتصادی سراسر جهان، همه ساله سرمایه گذاران خارجی بیشماری را از سراسر جهان برای تاسیس شرکتهای تجاری به سوی خود جذب میکند. در واقع میتوان اینطور گفت که آلمان را باید در زمینه ی سرمایه گذاری خارجی، یکی از مقصد های برتر جهان دانست. دیگر اینکه، آلمان دومین کشور صادر کننده ی مهم و برتر در جهان شمرده میشود. بعلاوه، نیروی کار را باید یکی از مزیتهای این کشور دانست، آنهم برای سرمایه گذاران خارجی که برای راه اندازی شرکت رهسپار آلمان میشوند؛ به خصوص از آنجا که کارگران و کارمندان نقش مهمی در توسعه ی تجارت این کشور دارند. در ادامه باید گفت کیفیت زندگی و روابط پایدار کار برای آلمان از اهمیت بالایی برخوردار است. از دیگر مزایای مهاجرت به قصد سرمایه گذاری در آلمان، بهره مندی از سیستم تامین اجتماعی آن است که از ساختار و چارچوب خوب و با استاندارد بالایی برخوردار می باشد.

در صورتی که تصمیم به ثبت شرکت در کشور آلمان در سال 2020 را دارید می توانید از طریق تماس با موسسه حقوقی مهاجرتی دادآور نسیم مهر و بهره مندی از مشاوره کارشناسان مجرب ما، قدم های بعدی خود را استوارتر بردارید و به نتیجه دلخواه خود برسید. ضمن اینکه موسسه حقوقی مهاجرتی دادآور نسیم مهر اخذ اقامت برای شخص متقاضی به همراه خانواده را تضمین میکند همچنین تسویه در پایان کار از دیگر مزایایی است که تا نوروز 99 می توانید از آن بهره مند شوید.

ویروس کرونا و سارس؛شبیخون به تجارت جهانی و تاثیر آن بر مهاجرت
دانشگاه های کانادا
لیست 25 دانشگاه برتر کانادا در سال 2019

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فناوری اطلاعات آرون : طراحی سایت و سئو
طراحی سایت و سئو
دفتر خدمات حقوقی مهاجرت ایرانیان به سوئد
فهرست