ویزای بیزنس کانادا

بدون دیدگاه
ویزای بیزنس کانادا

ویزای بیزنس کانادا :کانادا کشوری توسعه یافته در آمریکای شمالی است که هرساله مهاجران زیادی را در خود جای می دهد. علاوه بر این کشور کانادا با داشتن بالاترین سطح زندگی و رفاه اجتماعی ، دسترسی خوب به بازار های جهانی ، ارتباط با ایالات متحده آمریکا ،داشتن اقتصادی قوی و ثبات مالی قوی تر و دریافت کم مالیات از شرکتها این کشور را به عنوان یکی از مقاصد اصلی سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار  تبدیل کرده است.

ویزای بیزنس کانادا

ویزای بیزنس کانادا

البته ذکر چند نکته در این رابطه ضروری بنظر می رسد:

آیا کسیکه سهامی از شرکتی در کانادا دارد می تواند به ویزای کانادا دست یابد؟

-همه می توانند در کانادا بیزنس بخرند یا کسب و کاری را راه کنند ولی همه نمی توانند از این طریق به ویزای کانادا دست یابند.

متقاضی ویزای خرید سهام باید چه مقدار از سهام شرکت را داشته باشد تا بتواند به ویزا کانادا برسد؟

-برای دریافت ویزا حداقل باید 33.3 درصد از سهام یک شرکت متعلق به شخص متقاضی باشد.

چه مواردی به دریافت ویزای بیزنسی کانادا کمک می کند؟

– تحصیلات دانشگاهی ، داشتن بیزنس پلن (طرح توجیهی) جامع ، سطح زبان در حد متوسط ، داشتن سرمایه ی کافی، سابقه کاری مرتبط و سرپرستی  شرکت و کارمندان در ایران همه از جمله مواردی هستند که می توانند به پذیرفته شدن و دریافت ویزا  کمک می کنند .

آیا داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه برای دریافت ویزای بیزنس کانادا ضروری است؟

-داشتن مدرک زبان آیلتس و یا زبان فرانسه نیز از موارد دیگری است که به دریافت ویزا شما کمک خواهد کرد.

متقاضی دریافت ویزای بیزنس کانادا می تواند کارمند شرکت باشد؟

-شخص متقاضی حتما باید مالکیت و یا مدیریت ارشد بیزنس را داشته باشد .

متقاضی دریافت ویزای بیزنس کانادا می تواند خانواده خود را نیز با خود همراه کند؟

– فردی که بتواند این نوع ویزا را اخذ نماید می تواند همسر و فرزندان زیر 22 سال خود را  با خود همراه کند و همسر و فرزندان نیز می توانند به کار یا تحصیل بپردازند.

حد اقل سرمایه لازم برای این نوع ویزا چه مقدار است؟

-حداقل سرمایه لازم بستگی به استان مورد تقاضا دارد و همچنین به نوع بیزنس بستگی دارد ولی به طور کلی برای هر نوع بیزنسی فرد باید بتواند اثبات کند توانایی خرید یا اجاره محل کار+ سرمایه اولیه شروع به کار+ هزینه زندگی خود و فرزندان را تا مدت سود دهی شرکت به اثبات برساند.

نوشتهٔ پیشین
ویزای مادران باردار
نوشتهٔ بعدی
ویزای خود اشتغالی کانادا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: Content is protected !!