مهاجرت کاری به آلمان(blue card)

بدون دیدگاه
مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان : کارت آبی اتحادیه اروپا به کارگران خارجی (که شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیستند) که دارای مدارک دانشگاهی هستند و می خواهند در آلمان کار کنند و این مهارت ها را اعمال کنند، داده می شود. مدارک دانشگاهی به این معنی است که فرد دارای مدرک کارشناسی یا فارغ التحصیل در هر رشته خاص است. برای واجد شرایط بودن کارت آبی اتحادیه اروپا، شما باید قرارداد کار طبق قوانین آلمان با حداقل حقوق سالانه 50،800  یورو دریافت کرده باشید.

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

کارت آبی اتحادیه اروپا صاحبان حق را به مدت چهار سال در آلمان اقامت می دهد و امکان تغییر اجازه اقامت خود را به یک حل و فصل دائمی می دهد. متقاضی باید برای درخواست اقامت دائم خود را با داشتن مدرک حداقل B1  پس از 21 ماه و در صورت نداشتن این مدرک زبان بعد از 33 ماه ارائه نمایند. و همچنین باید بیش از 33 ماه در محل کار خود در آلمان کار کرده باشد که نیاز به مهارت های به دست آمده از بالاترین مدارک تحصیلی دارد.

بلو کارت آلمان چیست؟

 اقامت نامه ای قانونی است و جهت اقامت افراد با ملیتی غیر از اتحادیه اروپا در کشور های عضو این اتحادیه معتبر است.قانون بلو کارت در تاریخ یکم اگوست 2012 به تصویب رسید و با قانون کلی اقامت اروپا تطابق دارد.

اساس کار بلو کارت : ابدال اساسنامه 2009 / 50 /EG .این سند اقامت قانونی در یکی از کشورهای عضواتحادیه اروپا را برای افراد واجد شرایط که در کشور های دیگر زندگی می کنند،تضمین می کند و هدف آن مبارزه با کمبود نیروهای متخصص است.

قوانین اداری هرکشور در اروپا با قوانین کلی اتحادیه اروپا متفاوت است ،بااینحال این قوانین نمی توانند تاثیری درکنترل مهاجرت شهروندان کشورهای دیگر که با مقاصد تحقیقاتی،الحاق به خانواده،پناهندگی و…مهاجرت می کنند، تاثیری داشته باشد.علاوه بر این حقوق دارندگان بلو کارت مشابه شهروندان اروپایی است.بااینحال هنوزهم دربخش های آموزشی و رفاهی خدمات عادلانه ومساوی نیستند.

متقاضی بلو کارت باید:شهروند کشور ثالثی باشد که دارای مدارک تحصیلی آلمانی یا مدرک معتبر قابل تطبیق با نظام آموزشی آلمان است. متقاضیان بلوکارت باید یا دارای مدارک دانشگاهی از مراکز آموزش عالی آلمان باشند و یا در صورتیکه در خارج از آلمان تحصیل کرده اند، مدارک تحصیلی خود را به تایید سازمان های دولتی ذیربط برسانند. درصورتیکه متقاضی بلوکارت، تحصیلات دانشگاهی خود را در آلمان به پایان رسانده باشد، جهت دریافت کارت آبی، نیازی به موافقت نامه سازمان کار آلمان ندارد، در غیر این صورت، دریافت این مجوز الزامیست.

-قرارداد کاری با حقوق حداقل سالانه 50/800 یورو داشته باشد. ( 4/134 یوروماهانه)

**استثنائا برای دانشمندان ،مهندسان،ریاضی دانان،پزشکان و مهندسان آی تی قرارداد کاری با حداقل حقوق 39/624 یورو کفایت می کند.

متقاضیان نمی توانند پس از ورود به خاک آلمان اقدام به درخواست این ویزا کنند و باید از سفارت آلمان در کشور محل زندگی خود نسبت به دریافت بلوکارت اقدام نمایند.

مدت انقضا بلو کارت پس از اولین بار صدورآن تا4سال معتبر است که البته کاملا به مدت زمان قراردادکاری بستگی دارد با این تفاوت که ویزای بلوکارت تاسه ماه پس از اتمام قراردادکار نیز معتبر می باشد. افزون بر این مدت آن می تواند افزایش یابد و یا به اقامت دائم منجر شود.

دارندگان بلو کارت می توانند پس از گذشت 33ماه نسبت به دریافت اقامت دائم اقدام کنند،ودرصورتیکه مدرک B1زبان آلمانی را دریافت کننداین مدت زمان به 21 ماه کاهش می یابد.

دارندگان بلو کارت می توانند تا12ماه بدون نگرانی نسبت به از دست دادن مجوزاقامت خود در کشوری خارج از اتحادیه اروپا سپری کنند.

درصورتیکه سابقا متقاضی در کشوردیگری از اتحادیه اروپا با ویزای بلوکارت اقامت کرده باشد، قطعا برای دریافت اقامت دائم آلمان مورد توجه قرارخواهند گرفت.

یکی ازموانع دریافت بلو کارت اولویت بندی است.درصورتیکه شهروند آلمانی با شهروند خارجی در رقابت برای کسب عنوان شغلی قرار گیرد،قطعا شهروند آلمانی برگزیده خواهد شد. بعلاوه  دریافت ویزای بلوکارت برای نیروهای متخصص در رشته هایی که کمبود نیرودر آنها وجود داردنسبت به سایرمشاغل اولویت خواهند داشت.

مزیت بلو کارت این است که همراهان دارنده این نوع ویزا می توانند بدون وقفه و محدودیت، شغلی برگزینند.

یکی دیگراز مزایای آن اینست که الزامی در دانش زبان آلمانی برای همسر دارنده بلوکارت وجود ندارد.

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

مدارک موردنیازبرای درخواست ویزای بلو کارت:

پاسپورت معتبر

عکس پرسنلی جدید با ابعاد 45*35 میلی متر (چهره تمام جزئیات را داشته باشد ،دهان بسته باشد ونگاه به سمت دوربین باشد)

گزارش دانشگاه درصورت ارزیابی

قراردادکاری یاپیشنهاد شغلی خاص

تکمیل فرم (Antrag auf Erteilung eines Aufenthaltstitels) جهت درخواست اقامت

تکمیل فرم  مجوزکارفرما(Antrag auf Erlaubnis einer Beschäftigung) فقط درصورتیکه به تاییدیه آژانس فدرال نیازباشد.

فرم شرح محل کار(Stellenbeschreibung)  فقط درصورتیکه به تاییدیه آژانس فدرال نیازباشد.

دفاتر امور اتباع خارجی در شهرهای مهم آلمان

Berlin                                                                                                           

Landesamt für Bürger- und Ordnungsangelegenheiten
Ausländerbehörde (Abteilung IV)
Friedrich-Krause-Ufer 24
13353 Berlin

Frankfurt

Ausländerbehörde
Ordnungsamt
Rebstöcker Straße 4
60326 Frankfurt am Main

Telefon: +49 (0)69 212 42485
Telefax: +49 (0)69 212 42216

Stuttgart

Ausländer- und Staatsangehörigkeitsrecht
Amt für öffentliche Ordnung
Eberhardstraße 39
70173 Stuttgart

Telefon: +49 711 216-91856
4971121691857+
Fax: +49 711 216-7974

Munich

Landeshauptstadt München
– Ausländerbehörde –

Kreisverwaltungsreferat (KVR)
Hauptabteilung II Einwohnerwesen Ausländerangelegenheiten
Ruppertstraße 19
80337 München

Tel.: 0049 89 233 96010

Düsseldorf

Stadt Düsseldorf
– Ausländerbehörde –
Willi-Becker-Allee 7
40200 Düsseldorf

Telefon 0049 211 89-21020
Telefax 0049 211 89-29036

Dresden

Stadt Dresden
Ausländerbehörde
Theaterstr. 13
01001 Dresden
Telefon 0049 351 4886300
Fax 0049 351 4886446

Hamburg

Stadt Hamburg
Einwohner-Zentralamt
Amsinckstraße 28+34
20097 Hamburg

Telefon: +49 40 42839-2298
Fax: +49 40 42839-3508

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

نوشتهٔ پیشین
مهاجرت تحصیلی به آلمان
نوشتهٔ بعدی
مهاجرت کاری (job offer)

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
error: Content is protected !!