آزمون yos ترکیه - موسسه حقوقی و مهاجرتی دادآور نسیم مهر

آزمون yos ترکیه

آزمون yos ترکیه

تقریبا تمامی دانشگاه های ترکیه، دولتی و خصوصی همانند دانشگاه­ های معتبر دنیا هوش و مهارت ریاضی را ملاک ورود قرار می دهند، از این رو دانشگاه ­های ترکیه به صورت مجزا آزمونی به نام آزمون یوس را برگزار می­ نمایند در ضمن آزمون هر دانشگاه منحصر بفرد بوده و با سایر دانشگاه ­ها تفاوت دارد. آزمون yos یکی از آزمون های ورودی جهت تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در ترکیه می باشد. برای تحصیل در ترکیه در رشته پزشکی و دندانپزشکی متقاضی باید دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی باشد یا در سال آخر دبیرستان مشغول به تحصیل باشد. ویزای تحصیلی ترکیه

امور مربوط به انتخاب و جایگزینی دانشجویان در مؤسسات آموزش عالی ترکیه توسط سازمان ÖSYM در این کشور پیگیری می‌شود و متقاضیان خارجی (غیر ترک) می‌بایست در آزمون YÖS که توسط این سازمان هر ساله برگزار می‌شود شرکت و پس از احراز رتبه قبولی توانایی ثبت‌نام و ادامه تحصیل در دانشگاه های ترکیه را خواهند داشت.

برای شرکت در این آزمون شرط سنی وجود ندارد. آزمون یوس آزمونی متشکل از ۲ بخش است. مواد امتحانی آزمون yos شامل؛ بخش اول سوالاتی از دروس ریاضی , هوش و هندسه می باشد. و به طور معمول سوالات هندسه نسبت به سایر مباحث کمتر می­ باشد.

آزمون yos، شامل ۹۰ تا ۱۰۰ تست است که ۴۰-۴۵ تست آن به ریاضیات، ۴۰-۴۵ تست دیگر به هوش و ۱۰ تست باقی مانده به هندسه اختصاص دارد. ریاضیات و هندسه این آزمون تقریبا با مباحث تدریس شده در دبیرستان­ های ایران برابر است و بخش هوش این آزمون صرفا به تکنیک و هوش متقاضی بستگی دارد.با توجه به این که سطح تدریس ریاضی در ایران بالاتر از بیشتر کشورهای دنیاست قبولی در این آزمون به مراتب برای ایرانیان راحت تر می­ باشد.

بخش دوم سوالات برای سنجش دانش زبان ترکی داوطلبان می باشد که نتیجه این بخش به صورت نمره A, B و C تعیین می شود. البته نتیجه قسمت دوم آزمون زمانی دارای اهمیت است که دانشجو بخواهد به زبان ترکی ادامه تحصیل بدهد یعنی در هنگام ثبت نام دانشگاه زبان تحصیل خود را زبان ترکی انتخاب نماید. در حال حاضر متصدی برگزاری این آزمون خود دانشگاه ها هستند و هر دانشگاه به طور جداگانه این آزمون را برگزار می نماید.

نمونه سوالات آزمون yos ترکیه

در این جا می توانید با سوالات آزمون yos دانشگاه استانبول در سال ۲۰۱۹ آشنا شوید.

سوالات آزمون یوس به دو زبان ترکی و انگلیسی در یک یا دو دفترچه ارائه می شوند و دانش متوسط زبان انگلیسی یا ترکی برای پاسخ به سوالات کافی می باشد. این آزمون مختص دانشگاه های کشور ترکیه است و نمره آن استفاده بین المللی ندارد. سوالات YOS برای همه رشته ها یکسان است. در واقع جزء آزمون های استعداد سنجی محسوب می شود. نمرات بین ۹۲ تا ۱۰۰ براحتی می توانند در رشته های پزشکی و دندان پزشکی قبول شوند. هر دانشگاه در ترکیه آزمون یوس مربوط به خود را برگزار میکند.

بیشتر دانشگاه­ های ترکیه این آزمون را در بازه زمانی اواخر فروردین تا اواخر اردیبهشت برگزار می­ نمایند و از این رو می­ توان در آزمون چند دانشگاه در این بازه شرکت نمود و شانس قبولی را به مراتب افزایش داد و جواب نهایی آزمون از ۲ هفته تا ۲ ماه بعد از هر آزمون اعلام می شود.

ازمون yos ترکیه

همه چیز درباره کنکور ترکیه و شرایط آن

ترکیه کشوری است با دانشگاه‌های بین‌المللی فراوان که سالانه چندین هزار دانشجوی خارجی در آن‌ها به تحصیل می‌پردازند. بنابراین، طبیعی است که دانشجویان خارجی و پذیرش آن‌ها شرایط کنکور ترکیه را تحت تاثیر خود قرار بدهند. در واقع، کنکور ترکیه به دو بخش تقسیم می‌شود: یک کنکور که ویژه شهروندان ترک است و کنکوری که مختص متقاضیان خارجی ادامه تحصیل در ترکیه می‌باشد. از آن‌جایی که شما به عنوان یک خارجی نیاز دارید تا با شرایط کنکور ترکیه برای خارجیان آشنا شوید، تلاش کردیم تا اطلاعات جامعی در اختیارتان قرار دهیم.

کنکور ترکیه برای خارجیان: آزمون یوس (YOS)
آزمون یوس در واقع اصلی‌ترین کنکور ترکیه برای ورود دانشجویان خارجی به مقطع کارشناسی است که هرساله به صورت غیرمتمرکز برگزار می‌شود. بازه زمانی آزمون یوس معمولا بین اوایل اردیبهشت تا اوایل تیر است. شما به عنوان یک دانشجوی خارجی برای ورود به تمامی رشته‌ها (رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی) می‌بایست در این آزمون حد نصاب نمره را کسب کنید.

آزمون یوس بین ۸۰ تا ۱۰۰ سوال دارد. اما تعداد دقیق این سوالات را خود دانشگاه تعیین می‌کند. این که شما متقاضی ورود به کدام رشته باشید فرقی ندارد، مواد امتحانی این آزمون به طور معمول ریاضی، هندسه و هوش است. مدت زمان پاسخگویی به سوالات نیز بسته به تعداد آن‌ها بین ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه است.

آیا موفقیت در آزمون یوس تنها شرط ورود به دانشگاه‌های ترکیه است؟

برای برخی از دانشگاه‌ها علاوه بر آزمون یوس، معدل دیپلم و پیش دانشگاهی نیز مهم است. بنابراین، پیش از انتخاب دانشگاه، شرایط پذیرش آن را به دقت بررسی کنید. ممکن است شما ماه‌ها برای قبولی در آزمون یوس تلاش کنید و نمره قابل قبول را نیز کسب کنید، اما به دلیل پایین بودن معدل دیپلم یا پیش دانشگاهی نتوانید وارد دانشگاه مورد نظرتان شوید.

علاوه بر این، برخی از دانشگاه‌های انگلیسی زبان از طریق آزمون SAT نیز پذیرش انجام می‌دهند. این آزمون که در اصل یک آزمون امریکایی است مخفف عبارت Scholastic Aptitude Test می‌باشد. آزمون SAT هر ساله در ۷ نوبت در امریکا و ۴ نوبت در کشورهای دیگری چون ترکیه برگزار می‌شود. در این آزمون داوطلبان حدود ۴ ساعت زمان دارند تا به سوالات ریاضی و هندسه و ادبیات و انشای انگلیسی پاسخ دهند. تاریخ آزمون، شرایط آن، ظرفیت و جزئیات پذیرش دانشجو هرساله از سوی دانشگاه‌های ترکیه اعلام می‌شود.

نکته مهم: توجه داشته باشید که دانشگاه‌های دولتی و خصوصی ترکیه دانشجوی خارجی نیز می‌پذیرند. در این صورت، شما باید مدرکی به دانشگاه ارائه نمایید که نشان دهد با زبان ترکیه آشنایی دارید. یکی از معتبرترین مدرک‌های زبان ترکی گواهی‌نامه آزمون تومر است. اما اگر بخواهید در دانشگاه‌های بین‌المللی پذیرش بگیرید نیاز به ارائه چنین مدرکی نیست و مدارک معتبری مانند IELTS و TOFEL کافی است.

برای آشنایی بیشتر و مهاجرت قانونی به ترکیه و اقامت ارزان ترکیه هم اکنون درخواست مشاوره خود را در سایت ثبت کنید.

هلدینگ ترکیه ویت آس

 

آزمون GRE
شرایط کار در ترکیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فناوری اطلاعات آرون : طراحی سایت و سئو
طراحی سایت و سئو
دفتر خدمات حقوقی مهاجرت ایرانیان به سوئد
فهرست